8 hónapos kisfiam arcán kezén piros foltok jöttek ki. Allergia lenne?
Szopja az ujját, mindkét kezén ott jött ki a folt ahol a hüvelykujja kezdődik 1-1 folt. Az arcán pedig mint amikor kifújja a szél az ember arcát két jó nagy lángoló piros folt van. Kicsit érdesek, inkább szárazak.Azért írtam,hogy szopja az ujját,mert talán a nyálától lehet(?)
Félek, hogy allergia...valakinek volt már ilyen?
Hogy mivel kend? Én testápolóként is a gyógyszertári fürdetőt használtam, mert sok kevert krémre allergiás volt a fiam.
Az is sokat segít, ha a fürdővízbe öntesz egy bögre tejben elkevert 1 evőkanálnyi oliva olajat. Ez nálunk sokszor elég is, és nem kell külön krémezni. Annyi a hátránya, hogy olyan törölközőt használj,amit nem sajnálsz, mert az olaj egy kicsit elszínezi.
Én nem próbálkoznék !Exxema repair krém max.amit rákennék.DE jobb lenne ha látná orvos!!!!!
Valószínű ad majd rá Elocom kenőcsöt.Az 3-4 nap alatt helyrehozza.
Ja és ne vidd ki a gyereket!!!Persze csak ha meg tudod oldani.
üdv: a kozmetikus anyuka
Megmondom őszintén, ma elszaladtam a dokihoz délelőtt, de olyan sok köhögő gyerek volt, hogy inkább kijöttem. Oké..nem próbálkozom, talán jobb is így, nem értek hozzá nehogy több kárt okozzak mint hasznot. Várok míg ki tud jönni a doki.
Köszi kozmetikus anyuka:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!