10 hónapos kislányom arca, popsija és puncija már jó ideje apró piros, rücskös pöttyös, mitől lehet?
Orvos látta, azt mondta az arcára, hogy a hidegtől van, kenjem krémmel, illetve ne adjak neki tejterméket. Na ezeket megtettem, de semmi változás. Nappal alig látszik,nem piros, viszont estére teljesen bepirosodik az arca és a popsija, nunija is, szinte lángot. Nem nagy területen, de akkor is nyugtalanít.
Holnap visszahívom a dokit, de örülnék, ha megosztanátok a tapasztalataitokat, hogy mitől lehet?
- tejterméket nem eszik-
- semmi új ételt nem vezettem be, csak babáknak adható joghurtot, tejpépet eszi, illetve nagy gonddal válogatom össze neki a főzeléket gyümölcsöket is, semmi olyan nem adok ami allergizálhat
- 3 hete nem szopizik, tápszert kap, tehát az sem lehet, hogy én ettem esetleg valami olyat...
Mi lehet? Mégis valami ételallergia? Vagy babafürdető? vagy a fogzástól? (most elég intenzíven jönnek a fogai)
tejterméket nem eszik-
- semmi új ételt nem vezettem be, csak babáknak adható joghurtot, tejpépet eszi
Ha tejallergia akkor babajoghurtokat,tejpépeket sem ehet hisz abban is van tejfehérje!vagyis tejpépből csak a HA-sat eheti illetve tápszerből is!Ezt nem mondta a dokitok???Ha a Ha-s dolgok után sem változik,illetve a doki sem tud rá semmit(bár az enyém kevertetett rá gyógyszertári krémet)akkor én elvinném egy bőrgyógyászhoz...azért gondolj bele szegény picidnek ez milyen rossz lehet,hogy írod estére már szinte lángol a nunuja!!nem rossz kedvű,sírós a babád!!Hol laksz??mert Bács megyében tudok egy nagyon jó bőrgyógyászt aki kimondottan babákra specializálódott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!