Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti hány éves korotokra tervezi...

Ti hány éves korotokra tervezitek a gyerekvállalást?

Figyelt kérdés

Én olyan 28-29 éves koromra

persze csak ha addigra megtalálom életem párját ;)

2012. febr. 7. 12:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én 27 voltam, mire teherbe estem, 28, mire megszültem, 4 év házasság után. Most úgy érzem, hogy bevállaltam volna hamarabb is. Velem úgy esett, hogy ugyan könnyű szülésem volt, mégis kicsit hosszabb időt töltöttem a gyermekágyon (baba miatt), és azt tapasztaltam, hogy 30 felett kb. 3X jobban megszenvedett minden kismama a szüléssel. Nem érdemes kitolni.
2012. febr. 8. 12:27
 12/12 anonim válasza:
En 20 evesen szültem a kicsim.Mikor kiderült, hogy terhes vagyok, depresszios lettem, nem szerettem volna meg gyereket.Pedig a körülmenyek adottak voltak, anyagilag nem volt akadaly.Rengeteget szenvedtem a terhesseg alatt, öt honapig egesz napos hanyasok, mar a harmadik honapban terhessegi csikok a mellemen, fenekemen.A hetedik honaptol a combjaimon, a labszaramon es a hasamon.25kilo sulyfelesleg.De amikor a negyedik honapban nöni kezdett a pocakom, akkor mär minden jobb volt, nem gondolkoztam azon, hogy tul korai.A ferjem 6evvel idösebb nalam, Ö mar szeretett volna gyereket.De most, hogy mar 1,5 honapos a kicsim, lelkiismeretfurdalassal gondolok arra, hogy nem szerettem volna ezt a babat.De arra sosem gondoltam, hogy elvetessük.Ö az en mindenem.Es 3even belül szeretnenk megegyet.Ja, es most mar az sem igazan foglalkoztat, hogy a testem teljesen tönkrement ez a ferjemet sem zavarja.Ö azt mondja, hogy ha valaki valakit szeret, akkor teljesen mindegy a külsö.En mindig attol tartok, hogy elhagy, mert a testem teljesen tönkrement.De Ö ezt hülyesegnek tartja!Na mindegy, majd probalok rajta valtoztatni, mar csak 10kilo a felesleg.De a terhessegi csikok soha nem mulnak el.
2012. febr. 12. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!