Hogy szoktassam le a huncut kistörpémet hogy felkeljen éjszaka?
Figyelt kérdés
3 és fél hós és még egyszer fel szokott kellni. eszik egy kicsit de nagyon keveset és alszik is.2009. jún. 1. 21:07
1/4 anonim válasza:
A huncut kis törpéd nagyon édes baba, és hidd el idővel majd átalussza az éjszakákat mindenféle külső csel és kényszer nélkül.
A nagyobbik fiam 6 hetes korától minden éjszakát átaludt, a kisebb 13 hós és még mindig felkel szopizni éjjel.
2/4 anonim válasza:
Én szépen fokozatosan szoktattam le. Mindig egy fél órával, egy órával kitoltam. Attól függ, hogy tűrte. Végül 3 hósan átaludta az éjszakát. Egy kicsit hagyni kell sírni,ennyi. Aztán jobb lesz a babának is, hogy nem kel fel fölöslegesen éjszaka. Nem értem azokat, akik 1 éveshez még felkelnek. Szegény gyerek...
3/4 anonim válasza:
Szia! Én kelek az 1 évesemhez, bármennyire is nem érti a második válaszoló! Ha ő megéhezik 5 körül, miért ne adjak neki tejet, végülis van hogy 7- fél 8-tól alszik. De ha korábban kérne akkor is adnék. Még 1 évesen is picinek tartom, nem súlyban hanem amúgy. szerintem te jól állsz a 3 és fél hós babáddal, biztos hogy hamarosan abbahagyja.
4/4 anonim válasza:
2. vagyok
Az, hogy 5kor fel kell kelni hozzá nem gond, de hamarabb ne. Azért írtam ezt, mert vannak, akik átmennek a másik végletbe. 2-3 éves gyerekhez fel kell kelni éjszaka és teáztatni. Vagy a gyerek a szülőkkel alszik és senki nem tud rendesen aludni. Szerintem ez nem normális.Az, hogy az 1éves gyereket szoptatod éjszaka is, az jó,(én nem értek vele egyet, de jó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!