Hogyan segíthetnék neki, hogy könnyebben pukizzon?
Hasfájós, tápszeres baba, de nagyon erőlködnie kell a szelekkel. Széklettel kevesebb a nyűgje, de a pukik, mintha keresztben állnának benne.
Tudtok valami ötletet, én már kifogytam az enyémekből.
Hát mi most vettünk szélcsövet, de már bánom.
A hőmérő kb. ugyanannyit ért. Amennyi puki kijön a szélcsővel, az a hőmérővel is kijött.
Nekünk igazából az angol víz nagyon bevált!
2 hónapos múlt a babám, hasfájásra Infacolt használunk, ez a hasfájásán segít. Hőmérővel nem értem el szinte semmit, most hogy írtátok a szélcsövet, elővettem, hát egész "vihar" jött ki a lányom popsijából, kaka nem volt, bár az délelőtt már volt elég nagy mennyiségben.
Szélcsőtől félek, nem-e szokik hozzá... nem ártok e a beleinek, meg ilyesmi. Kb.1-1,5cmre toltam be neki, lehet jobban is, meddig lehet?
Anno Apa vette a patikában, amikor hasfájósak lettünk. Ha ezt használjuk, utána elmosom, fertőtlenítem, akkor többször használatos...gondolom. Mikor kell cserélni?
Köszönöm az eddigi válaszokat, hasznosak nagyon.
Tornáztatni, és masszírozni mindig szoktam, kicsit segít, de nem eleget.
Infacol-Espumisan-angolvíz... Nálunk egyik se ért semmit.
BioGaia! Van kaki is puki is! Na és igen, a szélcső!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!