6 hónapot töltötte a múlt héten a lányom.3-4 napja kell sírva éjszakánként. Miért?
Nem eszik, csak üvölt, ha ringatom akkor is ha nem akkor is. Tegnap már muszáj voltam felébreszteni teljesen, mert amúgy ezt félálomba csinálja. Eddig nem volt ilyen gondunk. Lehet a foga? Mit lehet rá adni? Mit lehet tenni?
Én teljesen használhatatlan vagyok napközben. Éjszaka felriad 5-6 alkalommal, küszködök a visszaaltatással. Eddig este 8tól reggel 8ig aludt, ma már csak fél 9től reggel 6-ig, de úgy, hogy este 10kor, éjfélkor, 2kor, majd 4 körül is sírva ébredt.
Mit tegyek? Nekem nincs édesanyám, nincs segítségem, aki vigyázna rá délelőtt, hogy pihenjek egyet. Nekem csak az éjszakák vannak pihenésre.
Lehet,hogy a foga!
Ha felébred éjszaka kend be neki Dentonoxal,vagy Dologéllel,ezeket lehet kapni a patikában recept nélkül!
Megvolt.
A dologél nem jó, most mondta ismerősöm, hogy az csak akkor jó, ha már kint van a fog. A dentinox, a lidokain tartalma miatt napi 3 alkalommal lehet használni.
Tegnap éjfélkor kentem neki, de ugyanúgy ébredt hajnalban is 2szer.
De próbáltad már a Dologélt?
Azért mert az ismerősödnek nem használt,nem biztos,hogy a te babádnak sem használna!
Én a Dentinoxal kentem kisfiam ínyét,és ha felsírt bizony bekentem neki negyedszer is!
Próbáltam igen, nem használt. Utánna mondták, hogy nem is most kell kenni, hanem ha kint van a foga.
Vettem Viburcol kúpot, fürdés után kap egyet, hátha használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!