Milyen teát adjak 7 hónapos babámnak? Ti mit adtok?
Sima Lipton nem adnék, az fekete tea, koffein van benne, amire egy 7 hónaposnak még semmi szüksége. Sőt!
Van Pickwick babatea, olyat vegyél neki. Vagy áztass langyos vízben filteres csipketeát! Az is finom, és még C-vitamin is van benne.
De ha találsz 100% gyümölcstartalmú teát (Milford, Twinings), azok is jók.
Szia!
Vagy a Teekanne-s és Gárdonyi teaházas teák is kizárólag gyümölcsalapúak. Én ezeket adom 2 éves lányomnak már régóta.
Persze cukor nélkül egy kis citrommal.
Én csipkebogyó teát adok a babámnak... veszek csipkehúst és hidegvízben áztatom 10-12 órát (akár éjszaka), egy ici-pici cukrot (tényleg csak minimálisat és sokszor nem is sima hanem gyümölcscukrot) teszek bele és így imádja a picikém... Ráadásul egészségesebb mint a filteres teák és tele van C-vitaminnal.
Az én kislányom az édesköményes babateákat nem bírta, megitta ugyan de nagyon felfújták, és fájt tőlük a hasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!