Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen teát adjak 7 hónapos...

Milyen teát adjak 7 hónapos babámnak? Ti mit adtok?

Figyelt kérdés
Én gondoltam valamilyen baba teára, de több anyukától is hallottam, hogy a sima felnőtt pl.: lipton tea is tökéletes a babáknak és még jobban is szeretik. mivel nem nagyon hajlandó folyadékot elfogadni, mondhatni szinte semmit pár kortyon kivül, ezért gondoltam itt az ideje megpróbálni, hátha a tea bejönne neki.
2012. febr. 5. 12:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Sima Lipton nem adnék, az fekete tea, koffein van benne, amire egy 7 hónaposnak még semmi szüksége. Sőt!

Van Pickwick babatea, olyat vegyél neki. Vagy áztass langyos vízben filteres csipketeát! Az is finom, és még C-vitamin is van benne.

De ha találsz 100% gyümölcstartalmú teát (Milford, Twinings), azok is jók.

2012. febr. 5. 12:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Vagy a Teekanne-s és Gárdonyi teaházas teák is kizárólag gyümölcsalapúak. Én ezeket adom 2 éves lányomnak már régóta.

Persze cukor nélkül egy kis citrommal.

2012. febr. 5. 13:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Én csipkebogyó teát adok a babámnak... veszek csipkehúst és hidegvízben áztatom 10-12 órát (akár éjszaka), egy ici-pici cukrot (tényleg csak minimálisat és sokszor nem is sima hanem gyümölcscukrot) teszek bele és így imádja a picikém... Ráadásul egészségesebb mint a filteres teák és tele van C-vitaminnal.

Az én kislányom az édesköményes babateákat nem bírta, megitta ugyan de nagyon felfújták, és fájt tőlük a hasa.

2012. febr. 5. 13:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kipróbálom őket.
2012. febr. 5. 13:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Sima babateát vagy Hipp.es instant babateát szoktam adni neki(szintén 7 hó.s a csajszim)szereti mindkettőt. :)
2012. febr. 5. 14:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Én adtam neki simán a miénkből is, meg időnként kamillateát főztem, azt is szerette.
2012. febr. 5. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!