Mit adhatok 8 hónapos babámnak enni?
Én 1 éves korától adtam neki bolti tejet. De azért 8 hónaposan azt javaslom még ne azt egye amit ti, hanem főzz neki külön. A neten rengeteg hozzátáplálási táblázatot találsz. Azért a főbb dolgokban ezek egybevágnak szóval amit azok engednek azt nyugodtan adjál neki. Az én babaám ennyi idősen imádta a brokkolit. Megfőztem és egy kis csirkehusival turmixoltam le neki. Nagyon szerette. De ezt bármi más 8 hónapos kortól adható zöldséggel el lehet készíteni.
Remélem tudtam segíteni.
Adhatsz főzeléknek: cukkínit, krumplit, sárgarépát, tököt, sütőtököt,paradicsomot, brokkolit, spenótot, sóskát, paszternákot, salátát,...stb. Hozzá lehet adni reszelt trapista sajtot,vagy 1 tojássárgáját, vagy csirkemájat(1 héten 1x), vagy túrót.
Ehet már natúr joghurtot is, amibe tehetsz gyümölcsöt, vagy túrót, vagy kekszet.
9. hónaptól a K. betűsöket is kezdheted adni.
Ez csak egy kis része, annak amit adni lehet, de hirtelen ezek jutottak eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!