Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adhatok 8 hónapos babámnak...

Mit adhatok 8 hónapos babámnak enni?

Figyelt kérdés
A védőnömmel nem tudok beszélni, mert túl hivatalos, a gyerekorvos szintén! 2éves koráig adjak neki tápszert? Na ne! PL: mandarint kaphat? Már szokta azt is enni, amit mi eszünk, de még foga nincs! Minden oldalon mást olvasok,hogy milyen korba mit kaphat! Már nem tudom, mikor mit adhatok neki!
2012. jan. 28. 11:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Én 1 éves korától adtam neki bolti tejet. De azért 8 hónaposan azt javaslom még ne azt egye amit ti, hanem főzz neki külön. A neten rengeteg hozzátáplálási táblázatot találsz. Azért a főbb dolgokban ezek egybevágnak szóval amit azok engednek azt nyugodtan adjál neki. Az én babaám ennyi idősen imádta a brokkolit. Megfőztem és egy kis csirkehusival turmixoltam le neki. Nagyon szerette. De ezt bármi más 8 hónapos kortól adható zöldséggel el lehet készíteni.

Remélem tudtam segíteni.

2012. jan. 28. 11:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Enyémnek ennyi idősen adtam már sült krumplit is, azt elég gyorsan meg lehet csinálni.
2012. jan. 28. 11:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Adhatsz főzeléknek: cukkínit, krumplit, sárgarépát, tököt, sütőtököt,paradicsomot, brokkolit, spenótot, sóskát, paszternákot, salátát,...stb. Hozzá lehet adni reszelt trapista sajtot,vagy 1 tojássárgáját, vagy csirkemájat(1 héten 1x), vagy túrót.

Ehet már natúr joghurtot is, amibe tehetsz gyümölcsöt, vagy túrót, vagy kekszet.

9. hónaptól a K. betűsöket is kezdheted adni.

Ez csak egy kis része, annak amit adni lehet, de hirtelen ezek jutottak eszembe.

2012. jan. 28. 15:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, a csirke, pulyka, marha húst kifelejtettem
2012. jan. 28. 15:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! A brokkolit sajna kiköpte! A hallal vacilálok még, egyik oldal írja, hogy már lehet, a másik meg csak két éves kortól javasolja!
2012. jan. 29. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!