Mi a véleményed az ilyen barátnőről?

Az ilyen nem "barátnő", hanem egy élősködő pióca.
És nem elsősorban anyagi értelemben.
Én többet nem keresném, az biztos.

Változott a helyzet február óta, hogy kiemelted a kérdést, vagy mizu azóta?
(Én nekem is rossz lenne a szájam íze amúgy, de te tudod, hogy milyen erős a barátságotok, vagy ismeretségetek.
Néha szelektálni kell.

Én a 8. válaszoló vagyok.
Nem tudom, kérdező nálad van-e valami fejlemény de nálam igen, ezért írok.
Na szóval azóta ennek az említett barátnőmnek megszületett a kisfia. Amikor a kérdésre válaszoltam, már terhes volt, csak még nem tudtam róla. Nagyon furán viselkedett végig a terhesség alatt is, és egyszer majdnem végleg összevesztünk, de aztán nagyjából megbeszéltük a dolgokat. Igaz, azt írtam februárban hogy nem fogok vele szóbaállni ha majd ő lesz terhes, de nem így történt. Meglátogattam a kórházban, vittem új kis ruhát a babájának és neki kekszet. Aztán otthon is meglátogattuk őket, oda is vittünk ajándékot. Azóta egyszer kapott egy ajándékot tőle a kislányom. Most már úgy érzem, hogy kicsit jobb a viszonyunk, de szerintem már sosem lesz a régi. Nagyon fura, hogy így megváltoztat embereket az irigység!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!