6 hónapos terhes vagyok leányzóm lesz. Már fiatalabb koromban eldöntöttem ha kislányom lesz Norina, Alina v. Mirella lesz. Úgy döntöttünk Norina lesz. Nem szeretnénk ezen változtatni, de azért érdekelne nektek melyik név tetszik legjobban?
Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 16:43
11/20 anonim válasza:
Norina nekem nagyon tetszik, de apa leszavazta. Nekem a Dorina is tetszik. Szerintem nem olyan félreérthető a 2 név.
12/20 anonim válasza:
NORINA!!!!!!!!!!! :-))))))
Így hívják az én 9hónapos kislányomat is! :-)
Én is gondolkodtam amúgy az Alina, Édua, Norina, Jázmin.. éd még rengeteg gyönyőrű neveken, de a Norina tetszett nekünk a legjobban!
Amúgy a csípő vizsgálaton a Heim Pálba el is írták a nevét a leleten, Norina helyett Dorina.. Viszont megdöbbentem, mivel előtte elkérték a lakcímkártyáját, és taj számát, amint világosan ott van a neve.. :-)))
13/20 A kérdező kommentje:
Norina nálunk is a befutó!Aki süket az meg értse félre ez nem fog befolyásolni.
2012. febr. 4. 21:24
14/20 anonim válasza:
Kisfiam van,aki Arnold Dorián,de ha lányom lesz,akkor csak is Norina lenne.Nagyon szép név.
15/20 A kérdező kommentje:
örülök,hogy neked is tetszik
2012. febr. 5. 10:45
16/20 anonim válasza:
Na, ne lopkodjátok itten a nevemet!
xD
(Mirella))
17/20 anonim válasza:
Norina lett végül is? :) Azóta már biztos szép Nagylány lett! Szép név, de többi is amit írtál.
18/20 anonim válasza:
Szörnyű a norina, idióta hangzású, bugyuta, suta. Olyan, mintha valaki nem tudná kimondani a Dorinát.
Annyira semmitmondó név.
19/20 anonim válasza:
Jajj, még egy idétlen norina nevű szarjankó született. Nincs elég idióta a Világon. Na meg Arnold dorián. 😂😂 Arnoldorián😂😂
20/20 anonim válasza:
Istenem, de idióta emberek vannak😂😂
Még hogy norina. 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!