Tudok változtatni másfél évesem alvási időpontjain?
Figyelt kérdés
Nagyon korán ébred !
Reggel 5.30-max 6 órakor már ébren van ,utána ebéd után 12 körül elmegy aludni kb. 2 órát és este 8-kor van az esti fektetés !Próbáltuk 9 kor letenni este ,de annál előbb ébredt !Mit tehetnék ,hogy picit tovább aludjon ?
2011. márc. 17. 22:09
1/6 anonim válasza:
hát ez engem is érdekelne.15 hónapos,annyi a különbség,hogy ő nappal 1 órát alszik.
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem nagyon.Nálunk is szinte havonta változik.Este fél8-8 körül alszik el (tovább nem bírja,kidől),volt,hogy reggel 8-9 körul ébredt,majd átszokott arra,hogy fél5-5 kor kel,most éppen 6-fél7.Mindíg mindent ugyanugy csinálunk,semmi sem változott.Eddig délelőtt-délután aludt 1-1 órát,most 2napja,csak 1x1 órát.Szerintem folyamatosan változnak és nem nagyon van mit tenni.Volt,hogy mi is később tettük le este,erre mint nálad,korábban kelt reggel.
Majd beáll egyszer...:)
3/6 anonim válasza:
Tudom, hogy ez sovány vigasz, de most hétvégén lesz az óraátállítás, az azt jelenti, hogy ha eddig fél 6-kor kelt, az ezentúl fél 7 lesz :)
4/6 anonim válasza:
Az én lányom is 15 hónapos és reggel fél 7 - 7- kor ébred és jo esetben alszik napközben egy órát. Szerintem semmit sem lehet tenni vele, mert én már probálkoztam és nem használt nálunk semmilyen variáció. Bár mint tudjuk minden gyerek más és más.
5/6 anonim válasza:
nem lehet, hogy éhes már ekkor és azért ébred? a lányom 8 után alszik el este, reggel általában 7 után kel, mondjuk ő még hepajozik egy kicsit éjjel. ha kimarad az éjjeli megébredés képes 5-6 között felébredni. akkor gyorsan csinálok tejitalt, azt megissza és még visszaalszik valamikor 8-ig is. ha éjjel ébred, akkor bizony kap enni, mert másként nem alszik vissza, különben ő is korábban ébredne.
6/6 anonim válasza:
Az en 14 honaposom is mostanaban 6kor kel, ebed utan 1-3ig alszik, majd este 8kor fekszik. Volt, hogy kesobb tettuk le este, de nem szamitott, akkor is kelt reggel. Bezzeg az ovis lanyom elaludna barmeddig, neki meg muszaj felkelnie reggel. Apicit ki is viszem a szobajukbol minden regggel,hogy a nagy alhasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!