Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány grammot kell ennie egy 1...

Hány grammot kell ennie egy 1 hetes babának?

Figyelt kérdés
Ma kezdem mérni.vagy van valami "szabály" arra, hogy mennyi hetesen mennyit kell szopizniuk?Köszönöm!
2012. febr. 4. 16:39
 1/5 anonim ***** válasza:
kg-onként 150 g-ot kell enniük egy nap, tehát egy 3 kg-os babának napi 450 g-ra van szüksége kb.
2012. febr. 4. 16:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy étkezésre kb 50-60 grammot általában, de ha többet eszik nem gond.
2012. febr. 4. 20:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Miért méred amúgy?

Nem tesz jót, az ember csak idegeskedik tőle.

Amúgy az első jól leírta, hogy mi az átlag, és hogy kell számolni.

De azt is vedd figyelembe, hogy minden baba másképp működik, ha ennél kevesebbet vagy többet eszik, de kiegyensúlyozott és szépen fejlődik, van elég pisis-kakis pelusa, akkor nincs semmi gond.

S ha lehet ne mérd. Szerintem.

2012. febr. 4. 20:32
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Azért mérem, mert félek, hogy nincs elég tejcim.Az első gyermekemet sem tudtam szoptatni, a másodiknál eddig volt tejem, de 2 napja igen kevés.Megnézem, hogy átlagosan mennyit eszik, aztán ha gyanakszom akkor így megbizonyosodhatom róla.

2012. febr. 5. 10:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha úgy gondolod hogy kevés a tejed, akkor kezd el szaporítani, tedd minél többször mellre a picurt, igyál sok folyadékot, szoptatós teát is. Ha kiegyensúlyozott, van elég pisis-kakis pellus, akkor szerintem is felesleges méregetni. Ha a babád éhes marad, ne félj azt jelezni fogja.
2012. febr. 5. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!