9 hónapos korban mennyi anyatej elég a babának? Csak 95 grammot tudtam lefejni. Létezik hogy mégis elég?
Figyelt kérdés
honnan tudhatom, hogy elég pl. estére, és honnan tudjam mennyi pótlás kell??? amúgy bármennyit képes megenni.2009. márc. 25. 21:12
1/2 anonim válasza:
Az, hogy mennyit tudsz fejni, az semmit sem jelent. Miután csutkára lefejted a cicid, akkor is bőven tud még a babád szopizni, szóval nyugi.
Ha ennyire parás vagy (én is az voltam), akkor szoptass két ciciből, a baba tutira jól lakik és ennek van a legnagyobb tejserkentő hatása :)
2/2 anonim válasza:
A legszuperebb mellszívó se tud annyit kiszívni, amit a baba szopizik. Vannak olyan anyukák, akik egyáltalán nem tudnak fejni, de a babájuk bőven jóllakik a szopással.Szerintem is kínáld meg a másik melledből is, ha még kér, akkor abból is fog szopizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!