Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nemrég szült anyukák, Ti...

Nemrég szült anyukák, Ti elmentek bálba?

Figyelt kérdés
Eljött a báli szezon, és kíváncsi vagyok, akik pár hónapja, hete szültek, milyen arányban mennek bálozni, mulatni. Ha mentek, kinél lesz a kicsi, hogy oldjátok meg az etetést, másnap a bál utáni pihit?
2012. febr. 4. 12:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mi akkor mentünk először el éjszakára, amikor 3hós volt a kisfiunk. De nem bálba, hanem családtag esküvőjére. Bálozni vagy bulizni eszem ágában se lett volna. Örültem ha alhatok, egy porcikám se kívánta az éjszakázást, pedig 2hótól már este 9től hajnal 4-5ig aludta a fiunk.

Egyébként anyukám vigyázott rá már délutántól. Nálunk aludt, és csak másnap ment haza, miután mi is összeszedtük már magunkat.

2012. febr. 7. 22:17
 12/14 anonim ***** válasza:

Nyugodtan menj el szórakozni, nektek is jár egy kis kikapcsolódás. Ne legyen lelkifurdalásod, attól még szuper anya vagy és úgy sem minden héten mész.

Az én babám is 3 hónapos, ha elmegyünk egy picit kirándulni, vagy barátokhoz, akkor anyukám vigyáz rá. Amíg szoptattam, úgy oldottuk meg, hogy két szoptatás között mentem el "csavarogni". Mindig visszaértem etetésre. Buliba még személy szerint nem kívánkozom, mert fáradt vagyok. Ha esetleg elmennék, akkor altatás után tenném (9 kor már alszik és 5-6 között kel), anyukám pedig átjönne hozzánk. 3-4 óránál többet nem maradnék nyugodt szívvel, de annyit igen. Ha jó kedvem van, azt a baba is érzi, jó hatással van rá. Egész nap vele vagyok, rengeteget foglalkozom vele, játszunk stb. Feltöltődésre szükségem van, mint minden magához őszinte embernek.

2012. febr. 8. 10:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Jól értem?3 hete szült és van kedve-ereje bálozgatni?Hááát már bocs mindenkitől,de meg van a véleményem az ilyen "szülőkről"!Nem igaz,hogy nem tudna meg lenni bulizás nélkül,hogy tud másnap teljes emberként a gyermekével foglalkozni,törődni?(és itt nem alkolmámoros éjszakázásra gondoltam)27 éves vagyok,van nekem is 2 gyerekrem a kicsi még csak 7 hó.s és eszembe se jut a bulizás!Persze ez is csak felfogás kérdése!
2012. febr. 8. 11:49
 14/14 anonim ***** válasza:

kislányom 13 hónapos volt mikor először a nagyinál aludt és mi elmentünk szilveszterezni.Indulás előtt lefürdettem,megette a kakaóját és aludt,úgy hagytuk ott.Másnap mikor felébredt már ott is voltunk érte. nem dajdajoztunk hajnalig.2 kor hazamentünk,aludtunk és 7re ott is voltunk érte.Utána 20 hónaposan a nővéreméknél aludt mer koncertre mentünk.Bár akkor már délután ott hagytuk és csak másnap délelőtt mentünk érte.Most 11 hetes a kistesó,de sokszor alig várom hogy elaludjanak a gyerekek és holtan esek be az ágyba:). Pedig éjjel csak 1x kell szopizni a tökösöm..De még ha eszembe is jutna,hogy buliba menjek,energiám nem lenne hozzá...:)

Minden elismerésem a barátnődé.. Én 3 héttel a szülés után örültem ha menni tudtam,nemhogy bulizni..

2012. febr. 8. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!