Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nemrég szült anyukák, Ti...

Nemrég szült anyukák, Ti elmentek bálba?

Figyelt kérdés
Eljött a báli szezon, és kíváncsi vagyok, akik pár hónapja, hete szültek, milyen arányban mennek bálozni, mulatni. Ha mentek, kinél lesz a kicsi, hogy oldjátok meg az etetést, másnap a bál utáni pihit?
2012. febr. 4. 12:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%
nem tudom te milyen bálba mész,de a mai világban nem hinném bárki is menne anyagiak miatt.
2012. febr. 4. 12:53
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
maximum tollas bálba éjszaka a fáradságtól összeesve:)
2012. febr. 4. 12:54
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 11 hónapja szültem, tehát nem most :)) Nem megyek sehova. Ha pár hete szültem volna, örülök, hogy élek, tudok menni, ülni. De főleg h feküdni. De most sem megyek, pedig lenne kire hagyni...
2012. febr. 4. 12:55
 4/14 anonim ***** válasza:
Gondolom nem operabálra gondolt...falun sok helyen van még mindig bál, bár én nem ott élek. Egyébként 9 hónapja szültem, bálba nem mennék mert nem szeretem, bulizni egyszer voltam azóta a barátnőmmel, amikor a kislányom 5 hónapos volt, hát nem volt egy nagy buli :-D korán hazamentem mert éjszaka szoptatnom kellett. Mivel nem ittam, így értelemszerűen nem voltam másnapos és csak annyira voltam fáradt mint máskor.
2012. febr. 4. 12:58
 5/14 anonim ***** válasza:

Én is már 11 hónapja szültem, de az éjszakát még sosem töltötte máshol a kicsim. Max. olyan volt, hogy én osztálytalálkozón voltam, apa meg itthon a bébivel. Vagy épp fordítva.

14 hónapos lesz, amikor először megyünk együtt apával egész éjszakára. (Előtte lesz próbaeste is.) Akkor tesóméknál lesz a kicsi.

De pár hetesen, hónaposan csak a férjemmel hagytam itthon éjszakára.

Olyan volt, hogy elmentünk vacsorázni. Letettük 8-kor a kicsit, unokatesómék őrizték az álmát, és 10-re hazajöttünk.

2012. febr. 4. 13:01
 6/14 anonim ***** válasza:
92%
Soha életemben nem voltam bálban. Pár hetes baba mellől amúgy sem tudnék, a fiam 4-5 hónapos koráig éjszaka is cicizett, fejni nem igen tudtam, pont annyi tejci volt amennyi kellett.
2012. febr. 4. 13:23
 7/14 anonim ***** válasza:
Mi voltunk a mult héten. 4 hónapos a babám és 3 hetes kora óta átalussza az éjszakát.9 kor elaludt,mi 10 kor elmentünk és 2ig táncoltunk.Jól esett egy kis kikapcsolódás,mivel én a tehesség alatt is otthon voltam ,elég sokgond volt. Ennek ellenére végig bűntudatom volt, pedig édesanyám ott volt vele és vigyázott rá. Nem is ébredtfel,csak reggel 6kor. Másnap picit fáradtabb voltam, de ki lehetett bírni. Ennek ellenére ebből nem csinálok rendszert.
2012. febr. 4. 13:25
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nekem két hónapos babám van, anyatejes, mi sem jártunk bálba, csak egyszer voltunk tavaly, mert már tervben volt a picúr, és rábeszéltek, hogy menjünk el baba előtt. Jól is éreztük magunkat, de úgy vagyunk vele, hogy 10 évre elég volt az élmény. A kérdést azért tettem fel, mert az ismerősi körömben egy anyuka 3 hete szült, de minden hétvégén bálba jár, és nem merek rákérdezni nála, hogy ennyire hiányzik neki, vagy miért nincs inkább a babával? Nem akarom elítélni, csak furának tartom. Ezért kérdezek inkább itt. Én örülök, ha ágyba jutok :)

2012. febr. 4. 13:50
 9/14 anonim ***** válasza:

Az en lanyom ma fog eloszor aludni a nagyinal. Nem balba, hanem bulizni megyunk. Reggel koran erte megyunk.

Jo, nem 3 hete szultem, de nem ertem miert baj, ha valaki par honap utan ki akar mozdulni

2012. febr. 4. 20:01
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem tartom bajnak, csak az információk miatt kérdeztem, mert az ismerősöm sértődékeny alkat.
2012. febr. 4. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!