Nemrég szült anyukák, Ti elmentek bálba?
Én is már 11 hónapja szültem, de az éjszakát még sosem töltötte máshol a kicsim. Max. olyan volt, hogy én osztálytalálkozón voltam, apa meg itthon a bébivel. Vagy épp fordítva.
14 hónapos lesz, amikor először megyünk együtt apával egész éjszakára. (Előtte lesz próbaeste is.) Akkor tesóméknál lesz a kicsi.
De pár hetesen, hónaposan csak a férjemmel hagytam itthon éjszakára.
Olyan volt, hogy elmentünk vacsorázni. Letettük 8-kor a kicsit, unokatesómék őrizték az álmát, és 10-re hazajöttünk.
Köszönöm a válaszokat!
Nekem két hónapos babám van, anyatejes, mi sem jártunk bálba, csak egyszer voltunk tavaly, mert már tervben volt a picúr, és rábeszéltek, hogy menjünk el baba előtt. Jól is éreztük magunkat, de úgy vagyunk vele, hogy 10 évre elég volt az élmény. A kérdést azért tettem fel, mert az ismerősi körömben egy anyuka 3 hete szült, de minden hétvégén bálba jár, és nem merek rákérdezni nála, hogy ennyire hiányzik neki, vagy miért nincs inkább a babával? Nem akarom elítélni, csak furának tartom. Ezért kérdezek inkább itt. Én örülök, ha ágyba jutok :)
Az en lanyom ma fog eloszor aludni a nagyinal. Nem balba, hanem bulizni megyunk. Reggel koran erte megyunk.
Jo, nem 3 hete szultem, de nem ertem miert baj, ha valaki par honap utan ki akar mozdulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!