Kiválthatom a baba tápszerét úgy hogy 6 dobozzal írtak ki de csak 4-re van szükségem?
Figyelt kérdés
4-et mondtam a doktornőnek és most néztem meg mielőtt indultam volna a gyógyszertárba, hogy mégis 6ot írt ki, pedig 3 és fél dobozzal eszik meg...:S2012. febr. 2. 14:59
1/10 anonim válasza:
Nálunk ha egy receptre van kiírva, akkor meg kell venni mindet.
2/10 anonim válasza:
Jól fog jönni az a maradék két doboz később :)
3/10 anonim válasza:
Igen kérheted úgy is.Legalábbis nálunk kérhetek kevesebbet ha úgy gondolom.
4/10 A kérdező kommentje:
ez az utolsó hónap hogy ilyet kap:S 6 hónapos....:S
2012. febr. 2. 15:04
5/10 anonim válasza:
Szerintem ha egy receptre van írva, akkor ki kell váltanod! Add el esetleg valakinek a pluszt!
6/10 A kérdező kommentje:
Áhh inkább megveszem boltba. Egyébként is elfelejtettem mondani, hogy 3 kéne, mert még majdnem egy egész megvan... És kb 6-800 ft különbség van dobozonként...
2012. febr. 2. 15:09
7/10 anonim válasza:
Mielőtt odaadod a gyógyszertárba a receptet mondd meg,hogy nem kérnéd mind mert nem tudjátok felhasználni az összeset.Reméljük megértőek lesznek és nem kell mind megvenned.
Nem is értem miért kellene,én már több helyen is kértem így és nem csináltak belőle problémát.
8/10 anonim válasza:
Lehetett kevesebbet kérni belőle!!!!!!!!!!
9/10 anonim válasza:
Szerintem ez nagybangyógyszertárfüggő, de valószínű, ha kifogsz egy rendes gyógyszerészt és megmondod, hogy ez és ez történt, de neked nincs annyira szükséged megértő lesz és annyit ad amennyit szeretnél.Nemhiszem, hogy ebből gond lenne, nálunk sosem volt.Én is jártam így, nekünk kettesével írta a doktornő és volt, hogy csak egyet kértem, mert nem volt annyi pénz nálam, vagy csak nem kellett annyi és pont.
10/10 anonim válasza:
Tudsz kevesebbet kérni belőle! Én magnéziumot váltottam igy ki, 10 levéllel irtak fel, de csak 3mat váltottam ki, mert annyi kellett a 37. hétig. Semmi gond nem volt belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!