Hány fokig lehet kivinni egy babát ilyen hidegben? És akkor mennyi időre?
Figyelt kérdés
Féléves lesz a kisfiam, tegnap egy órát volt kint, mikor bejöttünk, az arca hideg volt, de a nyakánál jó meleg volt és ahogy kibontottam a bundazsákból, overallból, ott belül is jó meleg volt.
Akkor nem fázott, gondolom. Meg nem is sírt.
Ha már volt ilyen kérdés, bocs, de nincs időm egész nap GYK-t olvasgatni.
2012. febr. 2. 08:03
1/5 anonim válasza:
Nekem 8 hónapos. A védőnő -5 fokot mondott, hogy az alatt ne, felette kicsivel pedig max. fél óra.
2/5 anonim válasza:
Nekem muszáj kivinni akármilyen idő van, mert a bevásárlást csak vele tudom megoldani. Jól beöltözünk és ennyi.
3/5 kíváncsicska válasza:
Ez a kérdés gyakran előfordul mostanában.Mindíg leírom hogy mit mondott a volt szülésznőm (mellette gyakorló anyuka és már nagymama is).A "friss levegő nem árt nekik nem cukorból vannak".Persze nem arra gondolt hogy 2-3 órán át legyünk kint a babával de jól felöltöztetve igenis ki kell velük menni egy kis időre."a friss levegő nem árt nekik".Az hogy az arca hideg volt az annyira talán nem baj, hisz minden máshol meleg volt.Én ma is kiviszem ha nem fog erősen fújni a szél.Ha csak egy 10-15 percre akkor is.
4/5 anonim válasza:
Meg azért ez attól is függ, hogy milyen babakocsiba van. Mert például szerintem mózesba kevésbé megy be a hideg. Abba úgy be lehet bugyolálni, hogy szinte ki se látszik. É úgy csinálom, hogy a mózesba alul van egy takaró többszörösen összehajtva, erre jön a bundazsák, bele a babám, rá egy takaró és erre a mózes lábzsákja. Na, ha ebbe fázik, akkor "megeszem a kalapom"
5/5 anonim válasza:
2010 szeptemberi a kislányom, 2 hetes kora óta minden nap sétálunk( kivéve szakadó eső, mettsző,erős szél), jó időben 1,5-2 órát, nagy hidegben 1 órát. Jól beöltöztetem, és az arcát bekenem krémmel, ami kifejezetten babáknak való, ebben a fogcsikorgató hidegben,szélben. (Nem igazán hittem benne, de tényleg bevált)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!