Ilyen hidegben mennyi időre tanácsos kivinni a babát sétálni?
Figyelt kérdés
5 és fél hós,de nagyon félek hogy megfázik,tiszta dér minden,de tudom hogy minden nap kellene a levegőzés.2008. dec. 9. 11:47
1/5 anonim válasza:
Nézd én mindennap kint altatom 3 alkalommal is. Délben a napon alszik 2 órát is akár, délután és késő du alszik még 1-1,5 órákat is. Ha süt a nap, odateszem, amúgy pedig mindenképpen szélárnyékba. Nincs megfázva egyáltalán, jól beöltöztetem, több réteg ruha és takaró! Jó egy órát szerintem simán sétálhattok :) neked is jó, babának is nagyon jót tesz! A lényeg hogy ne legyen nagy szél körülötte, a hideg nem baj. Jó sétákat nektek :)
2/5 anonim válasza:
mi most jöttünk haza 30 percet sétáltunk nagyon friss az idő de hideg, már piros volt a kisfiam orra ezért siettünk haza
ennyi szerintem kell minden nap ha nem fúj a szél
3/5 anonim válasza:
Szerintem viheted annyi időre, amennyire mindig szoktatok menni. Gyönyörűen süt a nap, nem fúj a szél; ha rétegesen felöltözteted, nem fog megfázni.
Mi általában 1 órát sétálunk, de tegnap úgy bealudt a 6 és fél hónapos kislányom, hogy majdnem 2 órás lett a séta. A kislányom orra 10 perc után mindig piros, de ez még nem okozott gondot nálunk. Van mindig a babakocsiban egy plusztakaró, amit tegnap ráraktam 1 óra után.
Menjetek, élvezzétek ezt a gyönyörű napsütést!
4/5 anonim válasza:
Ja, még az jutott eszembe, hogy ha mégis aggódsz a hideg miatt, iktass be egy intéznivalót (gyógyszertárat, postát, bankot, kisboltot, drogériát) a séta közepére, ahol 5-10 perc alatt átmelegedhettek. Nekünk szinte mindennapra jut valami ilyen tennivaló is.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2008. dec. 10. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!