A mostani álláspont szerint melyik a legegészségesebb babacipő?
Én is Siestát vettem. Másba bele sem ment a lába.
Aztán nyárra már Superfit szandit kapott, ősszel is ilyen cipőt. Most pedig Elefanten csizmája van.
Gondolom, ezzel most nagyon sokat "segítettem". :)
Ha nem akarsz sokat költni rá, akkor nézd meg a Deichmann-ban az Elefanten cipőket. Olcsóbbak, mint a többi (Siesta, Superfit...), de vannak olyan jók szerintem.
Már ha találsz megfelelő méretet, mert én sajnos nem találtam anno.
Neten megnézheted a kínálatot.
Nekem az ortopéd orvos a szupinált cipőket ajánlotta. Én első perctől ilyet veszek a gyerekeimnek. Nem olcsó, de manapság lehet szépeket kapni. 2 és 4 évesek
Ide járunk vásárolni:
Én úgy tudom, hogy az, amelyik rendesen tartja a bokáját, vagyis kézzel nem lehet összenyomni hátul a kérgét, de emellett viszont hajlékony a talpa. Nem puha, csak hajlékony, vagyis nem kőkemény.
Na ilyen nagyon kevés van, a Siestát már ki is zárhatjuk. Az Elefanten és a Superfit nagyon jók, szerintem.
Szupináltra pedig csak befelé forduló vagy dőlő boka esetében van szükség, mert az korrekciós, ortopéd lábbeli. Egy egészséges lábat, bokát nem kell kifelé fordítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!