Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A mostani álláspont szerint...

A mostani álláspont szerint melyik a legegészségesebb babacipő?

Figyelt kérdés
Kislányom lassan önállóan is elkezd lépegetni és szeretnék kinti cipőt venni neki.Tehát a puhatalpút ki is zárhatjuk.:)

2012. febr. 1. 22:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia!20 hónapos kislányomnak én siestát és szamos cipőket veszek.Nincs semmi a lábával.Még egy kicsit se csámpás meg semmi baja a lábának.Én nagyon szeretem ezeket a cipőket.:)
2012. febr. 1. 22:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is Siestát vettem. Másba bele sem ment a lába.

Aztán nyárra már Superfit szandit kapott, ősszel is ilyen cipőt. Most pedig Elefanten csizmája van.

Gondolom, ezzel most nagyon sokat "segítettem". :)

Ha nem akarsz sokat költni rá, akkor nézd meg a Deichmann-ban az Elefanten cipőket. Olcsóbbak, mint a többi (Siesta, Superfit...), de vannak olyan jók szerintem.

Már ha találsz megfelelő méretet, mert én sajnos nem találtam anno.

Neten megnézheted a kínálatot.

2012. febr. 1. 22:41
 3/5 anonim ***** válasza:
43%

Nekem az ortopéd orvos a szupinált cipőket ajánlotta. Én első perctől ilyet veszek a gyerekeimnek. Nem olcsó, de manapság lehet szépeket kapni. 2 és 4 évesek

Ide járunk vásárolni:

[link]

2012. febr. 1. 22:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy az, amelyik rendesen tartja a bokáját, vagyis kézzel nem lehet összenyomni hátul a kérgét, de emellett viszont hajlékony a talpa. Nem puha, csak hajlékony, vagyis nem kőkemény.

Na ilyen nagyon kevés van, a Siestát már ki is zárhatjuk. Az Elefanten és a Superfit nagyon jók, szerintem.

Szupináltra pedig csak befelé forduló vagy dőlő boka esetében van szükség, mert az korrekciós, ortopéd lábbeli. Egy egészséges lábat, bokát nem kell kifelé fordítani!

2012. febr. 2. 10:18
 5/5 anonim válasza:
Nekünk sok Elefanten cipőnk van és csak jót tudok róluk mondani. Itt tudsz is szemezgetni: [link]
2012. febr. 17. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!