Mekkora 9 -10 hetes babátok?
Súly és centi is érdekel.... Meg, hogy mennyit eszik. És hányszor? Meg minden érdekel, amit megosztanátok róla....
Válaszaitokat köszönöm.
2 hónaposak vagyunk ma, holnap leszünk 9 hetesek.
Tápszeresek vagyunk (sajnos), és ma a doktornéni 5000 grammnak mérte, és 57 cm-nek.
8szor eszik egy nap általában, és az átlag mennyiség 90 ml.
Néha sajnos csak 60-at eszik meg, na ekkor lecsökken az időtartam. Átlagban 2,5-3,5 óránként kér enni, éjjel viszont már van egy 6 órás időtartam, amit alvással töltünk :)
Vízből általában 150-200ml között iszik meg egy nap. Ma például még alig ivott, tegnap pedig 210 ml-t fogyasztott.
Mi pont ma vagyunk 10hetesek,3900grammal született a kislányom(3700-el jöttünk haza) és 48cm-el,szoptattam és kapott pótlást is most 3napja már csak tápszert kap mert állandoan véreztek a mellbimbóim és féltem megszoptatni őt.Tegnap mérték őt 4880gr és 60cm hosszú,az éjszakai evést beleszámolva 6szor eszik 4óránként kéri 100ml-ket eszik általában séta után délután 14:00-kor megeszi a 130at is.
Mindennap 6-kor,10-kor,14-kor,18-kor, este 21-kor és éjjel 2-kor eszik.
3szor átaludta már az éjszakát,
nagyon sokat mosolyog idegenekre is de főleg az apjára és rám,próbálgatja a hangját sokat szoktam is vele beszélgetni nagyon aranyos ahogy gagyarászik.
Nagyon szereti a forgó zenélő játékát ha megáll mindjárt szol hogy húzzam fel ujjra és egy hete rágja az öklét meg minden játékot amit a kezébe adok.Sokat teszem hasra és szépen emelgeti a buksiját főleg ha a mellkasomra fektetve szólok neki olyan édesen rám néz kicsit még olyan mint a bólogatós kutyus de nagyon ügyes :).
Hintázni is nagyon szeret jókat alszik benne.
Itt egy fénykép az én tündéremről:
jaj, az enyém is ilyen kis hajasbaba :)
Itt a mi babánk, én is büszkélkedem (4D UH kép, és kinti kép):
Sziasztok, köszönöm a válaszaitokat!
Természetesen van kép róluk, ezer meg ezer, de én nem szeretném feltölteni őket. :)
A Ti babáitok is meseszépek. :) Nekem a fiam volt nagyon hajas baba, a lányom nem az. Van haja, de nem olyan hosszú! :)
Ő kedden volt 9 hetes, és szerdán mérték. 60 cm és 5900 gr. (3900-cel született és 54 centivel.)
Nem eszik sokszor, inkább nagyon sokat. 150-170-et simán megeszik. Csak cicizik.
Olyan 6-7 hetes kora óta este 9 körül leteszem aludni, és 5 előtt biztosan nem kel föl. :) Csak anyatej.... :) A fiamnál is így volt. Soha nem kapott tápszert. Cumi sincs itthon, egyik sem igényelte. A kislányom tegnap óta megtalálta a hüvelykujját. :)
Sokat mosolyog ő is és ma már volt egy hangos sikoly is. :)
Nektek első babák? Hol szültetek?
ÓÓÓ, pedig én is kíváncsi lettem volna a babádra, imádom őket (nemcsak az enyémet, mindegyiket!)
Szent Imrében szültem Budapesten, és igen, ő az első, és eddig egyetlen, a mi kis szemünk fénye. Sajnos mi tápszeresek vagyunk, ennek ellenére nem cumizik :s néha ha nagyon fáradt, nyűgös elfogadja, de az esetek többségében a cumi rakétaként szolgál, és képes akár 2 métert is repülni :) A ujjacska nálunk is nagy felfedezés volt, bár ő általában a mutató ujját szopizza és a hüvelykkel pedig az arcát támassza :) Egyfolytában beszél az ő kis babanyelvén, és néha fel-felsíikít, majd jól meglepődik :D Nálunk nagyban megy a kinyomás, imád hason feküdni, és szerencsére egyre stabilabban tartja a fejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!