Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak a cumival este?

Mit csináljak a cumival este?

Figyelt kérdés
2hetes lányom napközben szépen alszik, hol cumival hol anélkül. Attól függ milyen kedve van. Néha este is kéri a cumit. Odaadom neki, elalszik aztán 1-2óra múlva sír,hogy kiesett a szájából a cumi. Van amikor 1órán keresztül csak ugrálok a kiesett cumi miatt. Mit tegyek? Már nagyon idegesít ez az egész. Napközben nincs ilyen csak este.
2012. febr. 1. 10:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Én 7 hónapig ugráltam :D egész éjszaka!!!!!!

Aztán megtanulta betenni magának...

ez van,ilyen a kisgyerekes élet :)

2012. febr. 1. 10:46
 2/13 anonim ***** válasza:
mi épp ezért nem adtunk neki éjjelre cumit, és szépen aludt nélküle, aztán mikor nagyobb lett már kapott éjjelre is.
2012. febr. 1. 10:50
 3/13 A kérdező kommentje:
Én sem adok neki mindig. De van amikor kéri. Hogy altassam cumi nélkül?
2012. febr. 1. 11:04
 4/13 anonim ***** válasza:
Postás gumi? :))) Nekem elkeseredésemben viccként merült fel hogy odagumizom mint egy fül pánt csak megfelelő helyen ,tuti :)
2012. febr. 1. 11:11
 5/13 anonim ***** válasza:

Jaj, nehogy oda gumizd neki! És ha bukik, vagy ilyesmi?

Én is ugráltam 6-7 hónapig, aztán megtanulta vissza tenni és azóta nincs ugrálás. Kitartás, elmúlik ez is hamar. :)

2012. febr. 1. 11:36
 6/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ez el fog múlni, még nagyon picike a babád. Lehet, hogy fáj a pocija, és a cumi lenyugtatja, de ha kiesik akkor nincs, ami elterelje a figyelmét.

Amúgy cumigondunk nekünk is van. Az én 4 hónapos babám altatáskor állandóan "kiszadizza" a szájából a cumit, kiveszi, visszateszi, játszik vele. Aztán ha elejti, akkor sír, mert "elhagyta". És ezt addig csinálja, amíg csíkszeme nem lesz az álmosságtól. Sokszor csak úgy tudom elaltatni, hogy lefoglalom mindkét kezét. Fogalmam sincs miért csinálja ezt. Nekünk az a szerencsénk, hogy ha kiesik a cumi, de már elaludt a pici, akkor az esetek többségében nem riad föl.

2012. febr. 1. 11:59
 7/13 anonim ***** válasza:
Az én lányom hason alszik, így nem esik ki a cumi, csak félig kicsúszik és még vissza tudja szívni, ha kell neki.
2012. febr. 1. 13:44
 8/13 A kérdező kommentje:
Én nem merem hason altatni....
2012. febr. 1. 13:49
 9/13 anonim ***** válasza:
Timike,maradj már humorodnál !
2012. febr. 1. 13:58
 10/13 anonim ***** válasza:
Miért nem mered hason altatni? Légzésfigyelő van?
2012. febr. 1. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!