Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Este cumival elalvó babák...

Este cumival elalvó babák anyukái, Ti hogy oldjátok meg? (több lent)

Figyelt kérdés
3 és fél hós kislányomeddig csak napközben kérte a cumit,de egy pár napja este is kéri elalváshoz!Viszont ahányszor kiesek(és sokszor kiesik),annyiszor kel fel és vergődik az ágyában a cumiért!Van olyan ,hogy vagy 20x kell mennem visszatenni neki!Aztán egyszer majd úgy bealszik,hogy már nem jut eszébe,miután kiesik!De addig...:(((És van ,hogy ez 2 óra mire eljutunk eddig!Ez nálatok is így van!Vagy csak az én babám nem tudja megtartani a szájában?Ti mit csináltok ilyenkor???
2010. okt. 6. 08:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Este magam mellett altattam el, habkiesett a cumi felkelt vissza raktam neki, de így csak picit èbredt meg viisza is aludt, majd mikor teljesen álomban volt, akkor raktam át a kiságyba.

Van aki rak 10 cumit a gyerek köré, ha megébred valamelyikbe csak bele akad a keze, megfogja bekapja és alszik:)

2010. okt. 6. 08:58
 2/7 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyanez volt, külön szobában aludt. Először egy összetekert pelussal támasztottuk ki a cumit, majd ahogy egyre erősebb lett a baba, úgy következtek támasztéknak manikűrkészlet puha táskában, plüssállat, majd végül összehajtogatott takaró, ami már a szájától a kiságy széléig ért. Ezeket a módszereket viszont nem biztos, hogy mertük volna, ha nem lenne légzésfigyelőnk, mert az orra elég közel van a támasztékhoz.

És mindez csak addig működik, amíg meg nem tanulja forgatni a fejét. Mert akkor már nincs rá módszer, hogy bent tartsd a cumit, de nekünk akkor már nem is ébredt fel úgy rá.

2010. okt. 6. 09:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Talán 5 hónapos volt a kisfiam, amikor magának visszarakta a cumit. Én mindig Mam világítósat adok neki estére, és megtalálja.

Lassan eljön az idő nektek is hogy egyedül visszarakja.

2010. okt. 6. 09:13
 4/7 anonim ***** válasza:
9-kor fekszik le a fiam, 10 körül felébred és keresi, akkor bemegyek és a szájába teszem. Utána már nem kel fel rá.
2010. okt. 6. 09:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!A kitámasztást mi is próbáltuk ,de nem működött:(((Mert akkor a kitámasztót is a szájába akarta gyömöszölni!Most csak az öklét akarja a cumi mellé,és persze így meg kipiszkálja a cumit a szájából!Utána meg keresi!Nah nem baj...reméljük hamar vissza tudja majd tenni magának,addig meg mászkálok és visszateszem én :)))!Köszi még egyszer!
2010. okt. 6. 10:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! A mi kisfiunknak is mindig kiesett, a múltkor váltottunk cumit... 2-6 hósra...és a férjem MAM cumiból csak latexet kapott,nem kapott szilikonosat. A bébink imádja és ez nem esik ki a szájából...de az is igaz,hogyha ő elalszik,akkor egy idő után nincs szüksége rá,maga köpi ki és nem keresi éjjel (viszont én falra mászok ettől a latex cumitól,mert minden szöszt összeszed)
2010. okt. 6. 10:53
 7/7 anonim ***** válasza:
8 hónapos, nem tudja éjszaka visszatenni, mert félálomban ébred meg rá, hogy kiesett és inkább ordít. Gratulálok az 5 hónapos babának, aki visszateszi, nagyon ügyes. Az enyém nem tudja. Igaz, nem nagyon ébred már fel rá, hogy kiköpi. Az elején mi is kitámasztottuk, de pár hét alatt megtanulta, hogyan nem kell kiköpni
2010. okt. 6. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!