Nem baj az ha mindennap este lefekvés előtt kap 5 mili gripe watert?
Nálunk is hasonló volt a helyzet. Mi már pár hete abbahagytuk a GW-t. Van, hogy teljesen jól van a picur, és van, hogy fájdalmasan felsír. Nem tudom, hogy a foga mocorog-e vagy a hasa fáj. Tegnapelőtt én is adtam neki újra 2x, de nem láttam nagyobb változást.
Nem lehet, hogy inkább a foga mocorog a babádnak? Van másik tünete is a síráson kívül?
Hogy a kérdésre is válaszoljak... nem baj, hogy kapja. Napi 6x lehet úgy emlékszem. Mi is ennyiszer adtunk neki.
Az utolsó voltam megint.
Nálunk is csak most kezdődik a fogzás. Elvileg eleinte csak mocorognak a fogcsírák és viszket/feszül az íny. Mielőtt áttörne a fog, az íny befehéredik. Fogzási tünetek: nyálzik, mindent a szájába vesz és rágcsál, ha cumiból kap enni, azt is rágcsálja, álmában hirtelen felsír, sírva ébred, nyűgös. A miénk mindet produkálja már egy ideje, de még nem jött ki a foga. (Van még pár tünet: pl. hőemelkedés, hígabb széklet; ezekre rá tudsz keresni a neten.)
Nálunk vannak jobb és rosszabb időszakok. Van, hogy néhány napig pokoli nyűgösnek tűnik, utána pedig pár napig egy igazi angyalka.
Vettünk neki borostyánláncot, meg Dentinox gélt, és homeopátiás golyókat (Chamomilla). Ha nagyon nyűgös, ezeket kapja, a borostyánlánc pedig nonstop rajta van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!