Meddig eszik így a baba/kisgyerkőc, hogy reggel és este közvetlen lefekvés előtt csak tápszert kap?
Az én lányom 22 hónapos, de még mindig így eszik.
Ugyanennyit kap mint a fiad és szinte mindig megissza. Természetesen előtte vacsorázik, reggel pedig a tápszer után kap kenyeret, stb.
Nekem és neki is jó így, szereti, várja. Én nem siettetem a tejivást, hosszú élet vár még rá, ihat tehéntejet még bőven az élete folyamán.
Természetesen mindent kap enni, tejtermékeket is, nincs semmilyen allergiája.
Most kezdek áttérni arra, hogy a este a tápszer után jön a fogmosás, egyenlőre nem tetszik neki, de muszáj lesz megszoknia, hogy ne romoljanak el a fogai.
Reggel-este CSAK tápszer ivott úgy 10 hónapos koráig. Utána elkezdte igényelni a szilárd étkezéseket is a tápszer mellett.
Ameddig babád elfogadja a tápszert, később tejitalt vagy tejet, addig nyugodtan add neki reggel-este. Idővel több lesz az igénye, és érezni fogod, hogy mikor kell kiegészíteni szilárd étellel is. De ahogy olvasgattam ez olyan 9-12 hónap között jön el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!