Aki főzeléket ad a babájának este lefekvés előtt?
Figyelt kérdés
Eddig megkapta a tápszert és elment aludni .. Most viszont azt javasolta a doki ,hogy este egyen főzeléket ,attól jobban alszik majd ,mert jól lakik!Hogyan fog átállni ???? 1 éves !2010. szept. 6. 20:20
1/5 anonim válasza:
Szia!hasonló a helyzet,viszont én nem állítottam át teljesen-kombinálom a kettőt.Eszik fürdés előtt főzeléket,vagy olyasmit :) és elalváshoz pedig tápszert kap!Ez az arany középút :)!nekem vagyis a kisfiamnak bevált-aki 14 hónapos!
2/5 A kérdező kommentje:
Mennyit eszik a főzelékből és mennyit a tápszerből ?
2010. szept. 6. 20:37
3/5 anonim válasza:
Én is úgy vagyok ezzel, mint az 1. válaszoló. a kisfiam 14 hónapos és reggel már korán kel, mert éhes, kevés a tápszer, viszont 2,5 decinél többet nem iszik, mert utána már visszabukja (még mindig). Így nálunk is fürdés előtt van valami tömősebb, alvás előtt (1-2 óra múlva) pedig tápszer. Az átállást és sem tudom, hogy lesz, mert nagyon követeli a tápszert.
4/5 anonim válasza:
Ja, most tápszer előtt bébiételt kapott (ma nem főztem), 220 g - pulyka zöldséggel - hipp - 12 hónapos. A tápszernél még nem volt éhes kivételesen, (játszott a cumisüveggel, stb.), mégis az utolsó kortyig megitta.. :S
5/5 anonim válasza:
Első vagyok-Talán olyan 200 g körül eszik főzik vagy ilyesmit aztán 250 tápszer.Viszont még hajnalban 4-kor eszik 150-et s ezzel reggel 9-ig alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!