Mi az, amiket tiltotok felfedező babáitoknak?
Hirtelen a konnektor, a hegyes, szúrós, éles tárgyak jutnak az eszembe. De a macska szőrének megcibálását se engedtem neki (ma se). :)
Mire mondta anyukád, mi neki ami túl sok?
felállni az etetőszékben,megfogni a sütőt,beletenyerelni a kutya táljába,vegyszerek közelébe menni,üvegajtónál felállni,kábelekhez nyúlni.
Az ő szintjén lévő törékeny dolgokat feljebb tettem,így a fenti tiltásokon kívül mindent szabad kb,vagy nem jut eszembe több dolog,amit nem engedek:D
Mire mondta anyukád,h sok?
Első vagyok. Igen, azokat is, amiket a második válaszoló is írt. Csak nálunk kutyatál helyet macskatál és alom van.
De volt, van is pl olyan dolog, amit a kézébe vehet, de végig figyelem, h a szájába ne vegye, és ha próbálja, akkor rászólok, figyelmeztetem, h azt nem szabad, vagy el is veszem, ha kell. Valahogy azt is meg kell tanulnia, h mit mire használunk. De természetesen ezt nem egy késsel kezdjük.
Szemetes kipakolása, sütő nyitogatása, WC-ben matatás, és a WC kefe elhurcolása (szerencsére ezt csak 1-2 alkalommal próbálta), DVD lejátszó kapcsolgatása, cipőtalp nyalogatása.
Úgy kb. ennyi. :)
Nálunk mindaz tiltott, amit előttem leírtak; még eszembe jutott a popsitörlő kihúzogatása (és szájba tömködése), kúszó kistesó lábánál fogva húzogatása; kemény lapos könyvek szétfeszegetése (hogy elszakadjanak) - a többi könyvet nem éri el; wc papír legöngyölítése.
Most ennyi jutott eszembe.
Engem is nagyon érdekel, mire mondta anyukád, hogy túl sokat engedsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!