Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi az, amiket tiltotok felfede...

Mi az, amiket tiltotok felfedező babáitoknak?

Figyelt kérdés
Anyukám ma itt volt, és megkaptam, hogy túl sokat engedek... :(
2012. jan. 31. 21:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Hirtelen a konnektor, a hegyes, szúrós, éles tárgyak jutnak az eszembe. De a macska szőrének megcibálását se engedtem neki (ma se). :)

Mire mondta anyukád, mi neki ami túl sok?

2012. jan. 31. 21:35
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

felállni az etetőszékben,megfogni a sütőt,beletenyerelni a kutya táljába,vegyszerek közelébe menni,üvegajtónál felállni,kábelekhez nyúlni.

Az ő szintjén lévő törékeny dolgokat feljebb tettem,így a fenti tiltásokon kívül mindent szabad kb,vagy nem jut eszembe több dolog,amit nem engedek:D

Mire mondta anyukád,h sok?

2012. jan. 31. 21:35
 3/22 anonim ***** válasza:
konnektor, sütő, székbe kapaszkodva felállni, kocsi kerekét fogdosni, kukát megfogni, olló, kés, hirtelen ennyi.
2012. jan. 31. 21:43
 4/22 anonim ***** válasza:
vegyszerek, virágcserépben matatás, konnektor piszkálása, tányér leverése, anya csapkodása, kutyához közel mennni, számítógép és telefon csapdosása, kés-olló egyéb szúró-vágó eszközök
2012. jan. 31. 21:44
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok. Igen, azokat is, amiket a második válaszoló is írt. Csak nálunk kutyatál helyet macskatál és alom van.

De volt, van is pl olyan dolog, amit a kézébe vehet, de végig figyelem, h a szájába ne vegye, és ha próbálja, akkor rászólok, figyelmeztetem, h azt nem szabad, vagy el is veszem, ha kell. Valahogy azt is meg kell tanulnia, h mit mire használunk. De természetesen ezt nem egy késsel kezdjük.

2012. jan. 31. 21:44
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Szemetes kipakolása, sütő nyitogatása, WC-ben matatás, és a WC kefe elhurcolása (szerencsére ezt csak 1-2 alkalommal próbálta), DVD lejátszó kapcsolgatása, cipőtalp nyalogatása.

Úgy kb. ennyi. :)

2012. jan. 31. 21:46
 7/22 anonim ***** válasza:
Konnektorokba nyúlkálni (amúgy bedugaszolva, de úgy is tabu!), vezetékeket cibálni/rágcsálni (lehetetlen mindet elrejteni...), fürdőszobai szemetest kiguberálni, tükröt, ablak- és ajtóüveget tapizni és nyalogatni (bár így is előfordul, hogy a nyálas mancsával sikerül egy ötöst odatapasztania :-)), papucsok talpát paskolni és nyalogatni (cipők szekrénybe elpaterolva), újságokat tapicskolni a mérgező festékanyag miatt (csak sima lapot adok a kezébe az anyagának a megtapasztalása érdekében, de term. ott vagyok mellette), sz.gép házán a gombok nyomogatása, billentyűzet, egér, távirányítók megkaparintása, hegyes, kupakos, törékeny cuccok nyilván tabuk, festett falat megtapizni és a függönyöket cibálni szintén (szerencsére nagyon ismeri, mi az, hogy "Nem!"), ajtókat tárogatni és fiókokat kihúzkodni csak éber felügyelet mellett engedjük, emellett elraktuk a cserepes virágokat, az újságtartót, és a kisebb hangfalakat a földről, vmint levettük az ágytakarókat. Ja, és tv-t sem nézhet. Próbálunk mértékkel és ésszerűen korlátozni. Most hirtelen ennyi. 9.5 hós kisfiú anyukája.
2012. jan. 31. 22:00
 8/22 anonim ***** válasza:

Nálunk mindaz tiltott, amit előttem leírtak; még eszembe jutott a popsitörlő kihúzogatása (és szájba tömködése), kúszó kistesó lábánál fogva húzogatása; kemény lapos könyvek szétfeszegetése (hogy elszakadjanak) - a többi könyvet nem éri el; wc papír legöngyölítése.

Most ennyi jutott eszembe.

Engem is nagyon érdekel, mire mondta anyukád, hogy túl sokat engedsz!

2012. jan. 31. 22:00
 9/22 anonim ***** válasza:
Én írtam a második 22 órait, így már nem igaz, hogy nálunk minden tilos, amit előttem írtak, mert a tükröket és üvegeket nem tiltom, és a telefon, távirányító és hasonló gombos dolgok sem tilosak.
2012. jan. 31. 22:03
 10/22 anonim ***** válasza:
kuka fogdosás, wc-hez közel menni, cipővel betaposni. Egyébként én is inkább elpakolom, amit nem szabad, és hagyom, hogy csinálja amit szeretne.
2012. jan. 31. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!