Ikresek! 1 éves szülinapra miket vettetek babáitoknak? Egy nagyobb dolgot vagy inkább mind2 babának külön?
Nekem egy fiam van, járművet kapott. IMÁDJA! Ha kettő lenne is azt kaptak volna.
Vagy vegyél egy ugráló zebrát (FP) vagy két babataxit, motort, de a legjobb az a nagy gumi ugráló állatka. Mondjuk 2 egyforma figura de különböző szín.
Köszi Nektek! Gondolkodtam az ugráló zebrán, de félek még nagy lenne nekik, mert nem hiszem,hogy leér a lábuk:( Pedig nagyon tetszik!
Van egy babataxink, de igazság szerint csak az egyik babámat köti le nagyon, a másik úgy látom elvan nélküle.
Az az ugráló állatka jó 1 éveseknek is? Nem csak késöbb "lehet" használniuk? Amúgy néztem már rég, de úgy emlékszem nem 1 éveseknek ajánlják. Szerinted?
Azt a sátras dolgot megnézem,köszi! Jó kis ötlet, bár nem tudom mennyi helyre van szükség hozzá?
Remélem találok vmit!
Köszi szépen:)
Megnéztem a sátrat, nagyon tetszik! A párom szerint amit az oldalon jeleznek,hogy 2+, azt jelenti,hogy 2 éven felülieknek. Én meg azt mondtam,hogy sztem meg azt,hogy hány gyerek lehet benne el:) Na mindegy ,bármit is jelent, nem hiszem hogy pl. egy másfél éves vagy akár egy 1 éves ne játszana el benne. Ugye:)? Valószínűleg meggyőzőm. Ja, és milyen labdákat vettél bele? Vagy az tök mindegy?
Az ugráló állatokat hol vetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!