6 hónapos a fiam heti egyszer 5 órára idegenek vigyáznának rá, nem családtag, genyó vagyok és ássam el magam?
Na ez az hogy ők meg nem egyszer elmesélik hogy most műkörmöshöz mennek, meg vásárolgatni stb. Én egyszer nem voltam eddig...nem bezzegelés miatt mondom, csak arra hogy nem vagyunk egyformák. Nekem arra nincs szükségem hanem erre van...nekik meg fordítva.
És állításuk szerintha nem lenne ott anyukájuk-anyósuk akire bízhatják a gyereket akkor ők SEHOVA se mennének a gyerek 2 éves koráig inkább...na ezt meg tökre nem hiszem ám el nekik..
Hogy hol szedtem össze...hát örültem/örülök hogy van kivel együtt sétálni vagy beszélni stb. itt a környékben.
Szerintem, aki megítél az nem a barátnőd, ennyire egyszerű. :)
A mai világban igenis fontos a jövőre gondolni, no meg nem mindenki egyforma. Mi pl. hárman vagyunk testvérek, és rám és a húgomra nem nagyon vigyázott, max. rokon néha, a bátyám még akkor született, amikor anyu nagyon fiatal volt, úgyhogy jóval többet volt nem anyuval és bölcsibe járt 17 hónapos korától. Sokkal bátrabb, nyitottabb lett, mint mi, szerintem egy gyerkőcöt sem kell óvni a széltől is.
Az mi lányunk most 9 hónapos és 7 hónapos kora óta vigyáz rá havonta 2-3 órát két kis barátunk, akik 18 és 16 évesek. Se nem rokonok, se nem hozzáértők, de mivel rokonra nem tudjuk bízni, néha nekünk is kell egy kis kimozdulás ketten és nagyon ügyesek. Te pedig eleve olyan helyen hagynád, ahol ha jól gondolom hozzáértő emberek vannak, nem hiszem hogy gond lenne.
Ahogy előttem írta más is, maximum neked kérdés, hogy bírod-e, mert ugye nem mindenki egyforma. Én általában azt a 2-3 órát is nehezen bírom nélkül, de van amikor viszont kifejezetten hatalmas felüdülés. :)
Jó gondolat, csak ahogyan az egyik válaszoló is írta, vajon tényleg képes leszel otthagyni és a tanfolyamon figyelni?
Én sem bírnám.
4-ik vagyok.
nem lehetne megoldani hogy babysittert találj erre az idöszakra?
ugye írtam hogy nagyon fontos a figyelem egy ekkora babának még és ezt 1 fötöl tudja megkapni. ez viszont mindegy hogy any avagy gondozó, ha anya biztos és egyébként mindig ott van.
nem tudnál babysittert fogadni?
nálunk is van a lányomnál és azért ez a megoldás sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!