Melyiket válasszam a két babakocsi közül?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek erről a kocsiról . . .
Kislánynak melyik ?
KÉK :
BARNA:
Köszönöm a segítséget.
2012. jan. 31. 11:00
11/24 anonim válasza:
12.40 vagyok nekem Abc design Primo van és minden szempontból nagyon nagyon király,csak drága :(
12/24 anonim válasza:
Királylányoknak csakis pirosat!;))) Nagyon tetszik!
13/24 anonim válasza:
azt láttad, hogy kagylósan dönthető csak? szóval a háttámlát nem lehet külön fektetni, az egész egybe dől.. annyit nem biztos hogy megér..
14/24 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Az kimaradt, hogy amikor megyünk sétálni, akkor a mi babakocsinkhoz is jobban illik a barna (tudod, amikor egymás mellett toljuk őket) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
15/24 anonim válasza:
Jaj nem is az utolsó voltam...közbe írt más is.
16/24 A kérdező kommentje:
Nem nem kagylósan dönthető, külön dönthető a háttámla az ülőfelülettől :-)
2012. jan. 31. 19:17
17/24 anonim válasza:
szia! a 19:10es vagyok, felhivattam a gyártót egy bababoltossal, és azt mondta kagylósan dönthető. csak segíteni szeretnék, nem kötekedni!
18/24 A kérdező kommentje:
Nekem meg azt mondták, hogy nem kagylóüléses :-(
2012. febr. 1. 12:27
19/24 A kérdező kommentje:
az egyik akit most felhívtam azt mondta, hogy külön dönthető
a másik pedig azt mondta visszahív 10 perc múlva és megmondja addig utánanéz
hát kiváncsi vagyok
2012. febr. 1. 12:34
20/24 A kérdező kommentje:
Na tényleg igazad volt, ő is a gyártót hívta fel és tényleg kagylóöléses :-(
2012. febr. 1. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!