Kicsipett csecsemo popsit mivel kenjem be?
Figyelt kérdés
Ket hetes kisbabamnak nagyon piros a feneke, mindig bekenem popsi kremmel, es megis. Mivel kenjem? Biztos ,hogy csipi neki a feneket.2012. jan. 30. 15:19
1/9 anonim válasza:
Nekem a bepanthen vált most be.Büdös,de mindig helyrehozta.
2/9 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom. Kiprobalom.
2012. jan. 30. 15:25
3/9 anonim válasza:
Ez bababőrfüggő is. Ki kell majd tapasztalni, a tiédnek melyik a legjobb: Bepanthen, Sudocrem, Neogranornom, esetleg valami más...
4/9 anonim válasza:
Előző vagyok: nekünk sokszor a Sudocrem segített.
6/9 anonim válasza:
Nekünk is bevált a Sudocrem. Vékonyan kell vele bekenni a popsit. Neogramormont babáknál még nem próbáltam, de én szoktam használni, az is nagyon jó kis kenőcs.
7/9 anonim válasza:
Mi az össszes krémet végig próbáltuk és a kamilla tea vattapamaccsal kenegetése vált be a legjobban, szépen lehúzta a kislányomnak, pedig már szegénykémnek nagyon csúnya volt. :(
Még azt mondta nekem a noktor nénink, hogy éjjelre ne kenjem hanem hintőporozzam (szárítsam)!
Mi ezt tettük és tényleg hatásos volt!
8/9 A kérdező kommentje:
Mindet végig próbálom . Köszönöm
2012. jan. 30. 16:07
9/9 anonim válasza:
Nálunk nem vált be sem a Sudokrém, sem a gyógyszertári popsikrém. A neogranormon néhány óra alatt eltűntette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!