Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 17 Hónapos gyermeknek adható méz?

17 Hónapos gyermeknek adható méz?

Figyelt kérdés

Bevezettem nála 16 hós korába azt adtam teájába mikor meghűlt és rendbe is hozta.

Illetve már adtam neki száraz kolbászt illetve már mindenféle ételt kapott és eszi is. Ti is már mindent adtok neki? Persze ésszerű határok (Nyers hus, nyers tojás, szusi és társait nem kap)

2012. jan. 30. 13:41
 1/9 anonim ***** válasza:
36%

A kolbász és a méz is nyers állati eredetük közé tartozik.

egyiket sem adnám.

a méz egy olyan baktériumot tartalmaz amit nehezen dolgoz fel a kicsik gyomra és alergiát okozhat méghozzá fulladást. ez 70 fok felett elpusztul vagy is sütiben nem veszélyes, de amúgy az lehet.

a kolbász meg legyen csak egy darab rosszul érlelve és nagyon durva hasmenést hányást okozhat, pont olyat amit a nyers hús.

de te vagy az anyja azt adsz amit akarsz.

ha már adtál is akkor ezek után is fogsz és mindegy ki mit ír itt.

2012. jan. 30. 13:44
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
Ha már adtál, akkor mi a kérdés?
2012. jan. 30. 13:45
 3/9 A kérdező kommentje:
az a akérdés ti adtok e vagy adnátok e vagy ezzel mellélöttem és ne adjak semmi baja nem volt töle
2012. jan. 30. 13:47
 4/9 anonim ***** válasza:
31%
Nyugodtan adhatod neki.Most néztem egy baba könyvben a méz 13hónapos kortól adható.
2012. jan. 30. 13:52
 5/9 A kérdező kommentje:
én is annyi mindent átolvastol hol 13 hónapos kortöl hol 2 éves kortol hogy 3 éves kortól adhato ez meg az....Én adtam és imádja eddig baja nem volt töle s remélem nem is lesz
2012. jan. 30. 13:55
 6/9 anonim ***** válasza:

En is a mult heten adtam kisfiamnak mezet ,mert kohogott,es nem lett tole semmi baja.Szaraz kolbaszt meg nem evett magaban,de etelbe fozve,vagy sutve kapott kicsi darabkakat.Azt eszik,amit mi,soha nem kapott uveges kajat,en nem vagyok lusta fozni neki,vagy magunknak...

Mindenki szereti a gyermeket,es persze,hogy ok a legfontosabbak szamunkra,de annyira tul van mar spilazva ez az egesz hozzataplalas/szoptatas/etetes tema,hogy az eszem megall...nem is nagyon jarok mar ide...

Konyorgom!egy 17 honapos nem hiszem,hogy ugy betud lakni kolbaszbol,hogy utana sikba hanyjon,vagy hasonlo.Az en fiam (15 hos)inkabb csak kostolgat,makk egeszseges gyerek,nem adok neki meg sultet,nagyon zsirosat,vagy majonezet,es nyers dolgokat persze,viszont normalis fott etelt eszik,ami szerintem sokkal egeszsegesebb,mint a sok bolti "bio"szar,es nem kell folyamatosan beszologatni azoknak az anyukaknak,akiknek esetleg mas elkepzelesuk van a gyerek taplalasat illetoen,mert azert egy 17hos mar nem kicsi baba...

2012. jan. 30. 13:59
 7/9 A kérdező kommentje:
Kapott a lányom egy időbe üvegeskaját illetve ha úton vagyunk és is nap mint nap főzök nem vagyok rest ez űgybe
2012. jan. 30. 14:08
 8/9 anonim ***** válasza:
71%

Végülis tulajdonképpen semmit ne adj neki csak vizet, meg szárazkenyeret, mert ezekre nem allergizálhat.

Add neki nyugodtan, a méz egyébként is 1 éves kortól való, a száraz kolbász pedig nem nyers hús.

2012. jan. 30. 14:10
 9/9 anonim ***** válasza:

4.vagyok

Az én kislányom 22hónapos és evett már szárazkolbászt is,semmi baja nem lett tőle.Ez ugyanolyan dolog mint például a tej,van aki még a 2-3 éves gyereknek is tápszert/tejitalt ad.

2012. jan. 30. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!