Mennyi ideig főzitek az ebédet 11 hónapos gyermeknek?
Figyelt kérdés
Különösen a csirkemell főzésére lennék kiváncsi,mert hallottam,hogy nagyon sok baktérium van benne.Ma én egy órát főztem egy kis mell kockát,plusz még a zöldségekkel.(Petrezselyem,fokhagyma,sárgarépa,brokkoli,krumpli,karfiol)Jól csináltam?Első baba és eddig csak üveges kajcsit adtam Neki.2010. máj. 26. 22:22
1/4 anonim válasza:
Már régen nem főzök neki semmit külön. 8 hós kora óta azt eszi,amit mi. Ha túl főzöd az ételt,akkor minden vitamin és hasznos anyag kifől belőle.
2/4 anonim válasza:
Csirkemellet 25-30 percig főzök vagy sütök, az bőven elég szerintem.
3/4 anonim válasza:
Semmivel sincs több baktérium benne mint más húsban. A csirkemellett amúgy sem szabad 10 percnél tovább főzni mert kemény és száraz lesz. A mellhús az aminél nem érvényes az,hogy minél tovább főzöd,annál puhább lesz. Minnél tovább főzöd,annál keményem és rágósabb lesz.
4/4 anonim válasza:
Én mindig úgy csinálom, hogy kávéskanálnyi olajra rádobom a kockákra vágott pipimellet, teljes kifehéredésig "pirítom", aztán pici vizet aláöntök, csipet sót ráteszek, és fedő alatt párolom puhára. Ez nem tart tovább 15-20 percnél. Ennél tovább nem kell főzni, nincs benne több baktérium, rosszul mondták ezt neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!