Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3-4 hós babáddal mit és...

3-4 hós babáddal mit és mennyit játszol?

Figyelt kérdés
2012. jan. 29. 22:51
 1/3 anonim ***** válasza:
habtapira lefekszünk, beszélgetünk, játékállványozik, forgolódik. Kezébe adok dolgokat, megmondom neki, hogy mik azok. Én minden mozdulatom kommentálom neki. Szoktunk együtt főzni, énekelek neki. Ő is nagy dumás, nagyom sokat "beszél". Tök szórakoztató :)
2012. jan. 29. 22:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Szinte egesz nap vele kell lennem nagyon keveset alszik sajnos. Gyuloli a draga rezgos szeket, es a hordozokednoben is visit... Szoval most kezd fogni ugyesebben igy kezdem adogatni neki a csorgoket, lemegyunk egy vastag pleddel a foldre es ott foroghat mert imad hasra fordulva nezelodni, van egy babatornazoja az is szereti. A sipolo hangu jatekoknak kacag nagyokat. Igy szoktam enni is pl hogy ott ulok mellette az nagyon lekoti mikor nez eves kozben. Ha meg dolgom van jarokaban huzom magammal es ha lat azzal elvan kozben minden marhasagot osszegagyogok neki, de volt ra pelda hogy tiszta nyugos

volt egesz nap igy fel kezben babaval foztem. Szereti ha szemben magammal a hasamra fektetem es picit razogatom, meg rugozunk hintazunk igy jobbra balra. Egy textilpelussal szoktam bujocskazni vele rateszema pofijara es lehuzom rola es ha mondom hogy kukucs akkor nevet. A textilpelust amugy is szereti gyurni. Kezd csikis lenn ha a

hasat vagy a pofijat csikizem nagyokat kacag, ja es imadja markolaszni az arcom:) 4 honapos volt tegnap

2012. jan. 29. 23:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem pont imádja a rezgő pihenőszéket és nemrég kapott egy 3dimenzióban is ringató graco hintát (mert már 4 hónaposan majdnem 8 kg volt most meg 2 hete múlt és már 8 kgot mértem tegnap). A játszószőnyegén a bébitornázón rengeteg világító zenélő érintésre beszélő játék van amiket nagyon szeret. A sípoló és fütyülő hangokat utálja:D és hason is utál lenni. Mikor a játszószőnyegen van akkor sokszor bebújok a fejemmel alá és agyonpuszilom a hasát meg az oldalát mert nagyon nagyon csikis. ilyenkor beleragad a hajamban közbe, de amíg nem húzza a fülbevalómat addig hagyom. Szereti ha a kanapén végignyúlok és a hasamon ugrálhat ahogyan tartom:) A rubimtrékás baba-mama is az egyik kedvence. A lábbal emegetős részt annyira szereti hogy szinte egész nap azt kell csinálni vele.:D Szereti ha emelgetem. Vagy ha az ölemből hátradőlítem és a buksiját a hátúl levő kezemmel megtámasztommikor hátradől. Ha épp valami dolgom van és játszik mindig látnia kell. Mikor észreveszem hogy unatkozik elkezdek neki sikongatni (ahogyan ő szokott) és vissza sikongat:D Mintha papagályok élnének a lakásban. Szereti még nagyon a tükröket. Szereti ha szép ruhácskkba öltöztetem és csurit csinálok neki vagy ha az arcát krémezem vagy a babamasszázst. Utána mindig odamegyünk a tükörhöz és megmosolyogjuk hogy milyen szépek lettünk:). Bár a hasalást nem kedveli van egy wingboo hintája amire minden nap kicsit ráteszem. Ekkor ösztönzöm, hogy lökje magát. Ilyenkor is nevet és ha belelendül akkor eszméletlenül édesen tud hintázni. Ez a mozgásfejlődését segíti. Imád még a kiskádjába kutyusosat játszani. Ez azt jelenti, hogy mellkasánál tartva a vízzel hasnak fordítom úgy hogy a fejét kiemeljem belőle. Ekkor pedig úgy pocsol kezével és lábával mintha egy kiskutya úszkálna egy tóban. Ilyenkor a hátát kell locsolni, hogy jó meleg legyen neki. De hanyatfekve is szereti ide-oda hintáztatni magát benne. A végéhez tartom így a lába felhúzva lesz és egyszer csak elrúgja magát tőle. És ezt ide-oda:) Van hogy csak felhúzza a lábacskáit és mint egy kiscsónak lebeg a tetején:D Óriási játék számára a pancsi és mindegyik után egy alapos babamasszázs is dukál.:D Már próbáltam a nagykádba játszatni hogy nagyobb helyen tudjon úszkálni, de azt hittem meggörbülök. A kiskádja fürdetőszekrényen van rajta ami épp kényelmes magasságú és pelenkázni is azon kell. Lassan viszont végig ér benne... Nálunk még nincs ülés. Akarna ülni. próbálja eröltetni. De amíg nem magát húzza fel addig támaszték nélkül nem ültetem fel. A nagyanyjával össze is vesztem emiatt mert azzal szórakozott hogy ő tornáztatja majd és két karját kifeszítve röhögött hogyan dűlöngél a gyerek... Ha nem a párom anyukája lett volna...biztosan csúnyábban kezdtem volna a vitát. De ha majd magátúl fog ülni biztosan sokkal több minden más játékot is ki tudunk majd találni.
2012. jan. 30. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!