Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti adtok rágcsálni a 7-8...

Ti adtok rágcsálni a 7-8 hónapos babának?

Figyelt kérdés
És itt nem rágókára gondolok, hanem valami ennivalóra. A kiflicsücsök nem vált be, mert vagy a kifli rossz nálunk, vagy a gyerek ügyetlen, de ahányszor kap kiflicsücsköt szinte mindig feltapad a szájpadlására és fuldoklik. Én meg nem akarok minden kiflicsücsöknél szívrohamot kapni, így hanyagolnám. Aztán van még a kuki, ez jó, de ebből egy nap képes lenne megenni egy zacskónyit, babapiskótát nem mertem még adni, mert olvastam róla ezt azt, de nem nagyon érdekel már, szóval lehet, hogy ez marad. Komolyan kiváncsi vagyok, hogy manapság mit rágcsál gyerek? :-)

2012. jan. 29. 16:38
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
bulátát próbálj meg adni neki,az mállik mint a kuki de mégiscsak természetesebb,és nem sós mint a kuki!imádja a fiam ez legalább bió cucc!!
2012. jan. 30. 08:48
 22/22 anonim ***** válasza:
bocsi nem láttam,hogy már ketten is írták előttem+már próbáltad is!:)
2012. jan. 30. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!