Ti adtok rágcsálni a 7-8 hónapos babának?
Én nem adtam neki rágcsálni valót. Mostanában kapott párszor nagyobb babakekszet (Nestlé), mert az elég nagy ahhoz, hogy rögtön az egészet begyömöszölje a szájába, és ügyesen tudja harapni. De max. hetente 3-4 kekszet kap, amikor mondjuk kimarad az uzsonna, de megéhezik vacsi előtt.
A kukit párszor kóstolta barátoknál, de nem szerette, csak szétnyomkodta a kezében.
Mostanában inkább körtét rágcsál, azt nagyon szereti.
11 hónapos kislány anyukája
Szia!
Vegyél bulátát! DM-ben lehet kapni. Állagra olyan, mint a kuki, de nem sózott. Bio búzából van. Fiam imádja! A kölesgolyó is olyasmi, ott van a buláta mellett a DM polcán :)
Én is bulátát adok neki, köles golyót, nálunk a keksz is bejött. Lassan veszünk etetőszéket, akkor már trutymákolhat, répa rudacskát fogok neki főzni, és azt nyomom majd a kezébe. Imád így enni. Múltkor az almát is lenyúlta, alig tudtam elvenni tőle. :)
(Babapiskótát azért nem ajánlják, mert az nem olvad szét a szájában, és ha lenyel egy darabot belőle, nagyon könnyen megfulladhat)
Mennyi válasz....nagyon örülök, és köszönöm!:-)
Vettem ám Bio Bulátát, ott pihen a polcon a kölesgolyó mellett. Nem kell neki, beveszi a szájába, szétnyamnyogja, és kiköpi jó eseteben, rosszabb esetben sunyin belekeni a hajába, én meg nem győzöm kibogarászni.Talán később megszereti. Minden ki fogok próbálni amiket írtatok! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!