Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti adtok rágcsálni a 7-8...

Ti adtok rágcsálni a 7-8 hónapos babának?

Figyelt kérdés
És itt nem rágókára gondolok, hanem valami ennivalóra. A kiflicsücsök nem vált be, mert vagy a kifli rossz nálunk, vagy a gyerek ügyetlen, de ahányszor kap kiflicsücsköt szinte mindig feltapad a szájpadlására és fuldoklik. Én meg nem akarok minden kiflicsücsöknél szívrohamot kapni, így hanyagolnám. Aztán van még a kuki, ez jó, de ebből egy nap képes lenne megenni egy zacskónyit, babapiskótát nem mertem még adni, mert olvastam róla ezt azt, de nem nagyon érdekel már, szóval lehet, hogy ez marad. Komolyan kiváncsi vagyok, hogy manapság mit rágcsál gyerek? :-)

2012. jan. 29. 16:38
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
A babakekszet próbáltam, nem tudja enni, mert leharap belőle egy nagy darabot, és azzal nem boldogul szegény, csak öklendezik.
2012. jan. 29. 18:00
 12/22 anonim válasza:
puffasztott kölesgolyót(˙elolvad a szájában, mint a kuki) és puffasztott tönkölybúzát szoktunk venni, nagyon szereti a lányom. 9 hós ügyesen elboldogul velük.
2012. jan. 29. 18:29
 13/22 anonim ***** válasza:
Rizstallèr! Dm-ben, Rossmanban stb. mindenhol kaphatò. Mintha èn írtam volna a kommentjeidet helyetted :) Pont ennyi gondom volt, pont ilyen a gyerekem DE ez a rizstallèr! Bàrmekkoràt "harap" le ez szètolvad a szàjàban! Ès az van ràírva 8hòtòl adhatò! :) se tojàs se cukor semmi ami a korànak nem megfelelô.
2012. jan. 29. 19:09
 14/22 A kérdező kommentje:
Alakul alakul!:-)
2012. jan. 29. 19:50
 15/22 anonim ***** válasza:

Én nem adtam neki rágcsálni valót. Mostanában kapott párszor nagyobb babakekszet (Nestlé), mert az elég nagy ahhoz, hogy rögtön az egészet begyömöszölje a szájába, és ügyesen tudja harapni. De max. hetente 3-4 kekszet kap, amikor mondjuk kimarad az uzsonna, de megéhezik vacsi előtt.

A kukit párszor kóstolta barátoknál, de nem szerette, csak szétnyomkodta a kezében.

Mostanában inkább körtét rágcsál, azt nagyon szereti.

11 hónapos kislány anyukája

2012. jan. 29. 19:53
 16/22 anonim ***** válasza:
Jó oké a ropi tényleg nem jó egy mohó babábak az enyémek is azok de olyan cukin eszik,még engem is megleptek vele pedig én is parás anya vagyok de a rokonaim közül valaki ezzel kínálta meg őket és nagyon nagy favorit lett náluk:))
2012. jan. 29. 20:24
 17/22 anonim ***** válasza:
19:54-es vagyok. Mármint a keksz elég nagy ahhoz, hogy NE tudja a szájába gyömöszölni. Fáradt vagyok, bocs. :)
2012. jan. 29. 20:29
 18/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Vegyél bulátát! DM-ben lehet kapni. Állagra olyan, mint a kuki, de nem sózott. Bio búzából van. Fiam imádja! A kölesgolyó is olyasmi, ott van a buláta mellett a DM polcán :)

2012. jan. 29. 21:39
 19/22 anonim ***** válasza:

Én is bulátát adok neki, köles golyót, nálunk a keksz is bejött. Lassan veszünk etetőszéket, akkor már trutymákolhat, répa rudacskát fogok neki főzni, és azt nyomom majd a kezébe. Imád így enni. Múltkor az almát is lenyúlta, alig tudtam elvenni tőle. :)

(Babapiskótát azért nem ajánlják, mert az nem olvad szét a szájában, és ha lenyel egy darabot belőle, nagyon könnyen megfulladhat)

2012. jan. 29. 21:53
 20/22 A kérdező kommentje:

Mennyi válasz....nagyon örülök, és köszönöm!:-)

Vettem ám Bio Bulátát, ott pihen a polcon a kölesgolyó mellett. Nem kell neki, beveszi a szájába, szétnyamnyogja, és kiköpi jó eseteben, rosszabb esetben sunyin belekeni a hajába, én meg nem győzöm kibogarászni.Talán később megszereti. Minden ki fogok próbálni amiket írtatok! :-)

2012. jan. 30. 07:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!