Találkoztatok már olyannal, hogy egy baba szája körül szinte mindentől "kipattogott"?
Megkóstolta a sütőtököt,a burgonyát,a répát,az almát-ez utóbbitól először semmi nem volt,majd kb 1 hét elteltével ugyan azt a fajta almát adtam Neki és pöttyös lett a szája körül. Ezeket mind én csináltam Neki,úgy,ahogy régebben a testvéreinek! Eddig ilyet még nem láttam!
Az üveges bébiételektől nincs ilyen!
ha attól van, hogy eszi akkor azt mondom, hogy nem érett meg rá, várj 2 hetet a kóstoltatással.
ha attól van, hogy hozzáér, akkor meg ez van, érzékeny a bőre. enyémnek is sajnos, de pár óra múlva el is múlik. éjjel cumizik, reggelre szörnyen néz ki a cumi helye, aztán 1 óra múlva már gyönyörű a bőre
Az én lánykám detto ilyen volt. Bármi újat kapott, attól pöttyös lett. Már azt hittem, nem ehet semmit :-) Mi is úgy voltunk, hogy első alkalommal semmi gond, aztán ugyanaz a kaja 2. alkalommal kiverte az arcát, sokszor a popsiját is. A legnagyobb ilyen mumus az őszibarack és a banán volt. Én egyszerűen nem adtam őket. Banánt 1 éves koráig nem evett (közbe olyan 1-2 havonta kipróbáltam, hogy még mindig pöttyös lesz-e tőle, és igen az lett - sajnos), őszibarackot is 3-4 hónappal a hozzátáplálás megkezdése után "szokta meg". Most már egyikkel sincs gond, csak hozzá kellett szoknia a szervezetének.
Esetleg még az is lehet, hogy ha az üvegestől nincs baja, hogy a jó kis vegyszeres gyümit (hiába mossuk, ha nem bio) nem bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!