Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! 1 éves kisgyereketekk...

Anyukák! 1 éves kisgyereketekkel, szoktatok barátnőzni? Átszoktak menni hozzátok barátnők, vagy esetleg ti hozzájuk?

Figyelt kérdés
2012. jan. 29. 11:38
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm hogy leírtad :)
2012. jan. 29. 18:19
 12/15 anonim ***** válasza:

Nálunk legtöbbször apukák is jelen vannak, mert jóban vannak. :)

De ha nem, akkor én megyek át a barátnőmhöz, mert neki nincs külön autója.

Hetente 2-3 alkalommal is össze szoktunk jönni, ha épp úgy van időnk. Hétvégente sokszor együtt is főzünk, van olyan is, hogy ott tesszük le már ebéd utáni alvásra a kicsit. Az ő lányuk nem alszik máshol, így ők csak alvás után szoktak jönni.

A lányom 11 hónapos, a barátnőmé 13 hónapos.

2012. jan. 29. 20:42
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ :) Akkor a legjobb, ha jóba vannak az apák :)
2012. jan. 29. 20:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Jó nektek :-( A legjobb barátnőmnek nincs gyereke de amúgy is leszokott rólam amióta szültem, amelyik barátnőmnek van, az meg messze van ... pedig úgy mennék én is a kislányommal!
2012. jan. 29. 21:07
 15/15 A kérdező kommentje:
Elhiszem utolsó : ( Mindig otthon ülni sem jó, néha kell a kimozdulás, az apásat pedig azért kérdeztem, hogy a legjobb az lenne mindenkinek, ha látom apán is hogy jól érzi magát! (Nem ebbe a helyzetbe vagyok, de most így képzeltem el, gyerekem sincs még :))
2012. jan. 30. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!