Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másfél éves gyermeketek...

Másfél éves gyermeketek babakádban fürdik vagy a "rendes" fürdőkádban?

Figyelt kérdés

Már nem elég neki a hely a babakádban, magas a korához képest és ficánkol, élvezi a fürdést. Én alapbetegségem miatt nem fürödhetek nagy kádban, csak zuhanyoznom szabad ( nem fertőző betegség, hanem immunbetegség, amire a meleg vizes fürdő rossz hatással van ). A Párom nincs mindig itthon a fürdetésnél, 3 műszakban dolgozik. Egyedül próbáltam fürdetni a kislányt a rendes kádban de félt, ordított, inkább kivettem. Egyébként a vizet szereti, wellness szállodában élvezte a nagy medencét.

Próbálkozzak a nagy káddal?

2012. jan. 28. 22:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

A csúszásgátlót beszerzem, azt a karikát amiről írtatok nem ismerem de utánanézek.

Megpróbálom akkor elterelni a figyelmét a játékokkal, hátha úgy jobban menne. De ki kell próbálni mert a babakád már nem megfelelő. Jön májusban a kisöccse, miatta megtartjuk a babakádat is.

Tényleg köszönöm, megerősítést kaptam arról hogy érdemes a rendes kádat próbálni.

2012. jan. 29. 13:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Mi már 10 hónapos kora óta a nagy kádban fürdetjük. Mi úgy kezdtük rászoktatni, hogy a kiskádat betettük a nagykádba ,előtte - nem a fürdőkádba raktuk, hanem állványra. Valahol olvastam, hogy a nagy kádban megijednek. Az én kisfiam pl. a kád végébe valamiért nem szeret elmenni. Biztos mert ott folyik le a víz. Ha eddig nem próbáltad, próbáld meg úgy ,hogy beleteszed a kádba a kiskádat és úgy fürdeted, biztonságot fog adni neki a kiskád. Igaz görnyedni kell keményen. :D
2012. febr. 14. 19:45
 13/14 A kérdező kommentje:
Az a baj a görnyedéssel, hogy 25 hetes terhes vagyok a kistesóval, s eleve fáj a derekam, de azon vagyunk a Párommal, hogy átszoktassuk a kislányt a nagy kádba :)
2012. febr. 14. 21:19
 14/14 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Mi is úgy csináltuk, hogy a nagy kádba a kis kád, de hiába. Még mindig a kicsiben szeret pancsolni.
2012. febr. 14. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!