Reggelente ébredésnél, vagy kicsivel utána, rám (anyára) nincs mosoly, bezzeg apára igen? Ez miért van?
Ez vicces, de nalunk is igy van, 16 hos kislany reggeli elso szava az hogy appppaaaaa, pedig rutkan kelunk egyutt es ez igy van honapok ota.
Ra jobban hallgat neki nem hisztizik annyit stb. Szeretnek am minket is de szerintem apat kevesebbet latjak es erdekesebb neki a dormogo hangjuk:P
hogy juthat ilyen eszedbe? :(
te ott vagy mindig, már kicsit talán bele is fáradtál. ellentétben apával aki csak este jön, mindketten alig várják egymást...
majd aztán meg azért lesz anyás mert te mindig ott vagy... :)
Apa az Isten, nálunk is. :)
De őt ritkábban is látja, én vagyok vele egész nap, én látom el őt többször, így én egy természetes dolog vagyok neki.
Ez korántsem jelenti, hogy apát jobban szereti! Szeret mindkettőtöket. S lesz ő még anyás is. Bár nem írtad mennyi idős, de vannak anyás, vannak apás korszakok.
Kislányom dettó ugyanilyen.
Még ki sem nyitotta a szemét, már mondja,hogy Appa,appa.
Nálunk én vagyok a szigorúbb,velem van többet, természetes hogy "jobban" örül apának,hogy jöhet a móka.
Ha ugárl az ágyon,elég ha annyit mondok,tessék leülni,mert különben leveszlek az ágyról és elindulok felé már ül is le. Bezzeg apa, nem hallgat így rá:):)
Szeretnek ők minket is,csakhát apa az apa
Nekem most a 15 hónapos lányom arra szokott rá,hogy pelenkázás után, felül a pelenkázón,és a két kezével átöli a nyakam, és dünnyög:):)
Nálunk is apa a sztár. :)
Amint apa hazaér, anya megszűnik létezni. Meg a vigyor, a pusziözön, és bújik. Nyilván éppen azért, mert őt ritkábban látja. Én is örülök a férjemnek, amikor hazaér. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!