Az gáz, ha 1,5 éves kislányomnak csak hetente egyszer mosom a haját?
Figyelt kérdés
nem szeret hajat mosni :( ha beleken valami kaját, akkor természetesen megmosom neki, de ez ritkán fordul elő, vállig érö haja van.2012. jan. 28. 11:39
1/7 anonim válasza:
Ha nem koszmós a fejbőre, szerintem nem gond.
2/7 anonim válasza:
Teljesen jó, úgyis látod, ha előbb szükséges.
3/7 anonim válasza:
Dehogy gond! Nekik még nem zsírosodik meg ilyesmi. Nálunk minden vasárnap van csak hajmosás. Gyerekkoromban is így volt, és felnőttem :-)
4/7 anonim válasza:
szerintem felesleges is többszőr mosni.
5/7 anonim válasza:
Nekem gyerekkoromban is így volt, mosta a fiamnál van amikor még ritkábban mosom(mondjuk ebből a szempontból nekem könnyebb, mert rövid haja van, így van amikor csak vizes kézzel vagy szivaccsal leöblítem) ő is utálja. Nyáron mondjuk minden napos a hajmosás ha jázsótér is volt aznap.
6/7 anonim válasza:
Mi is hetente mossuk a gyerek haját, amúgy meg a mindennapos nagy pancsolásban állandóan bevizezi.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2012. jan. 28. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!