Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nektek melyik név tetszik az...

Nektek melyik név tetszik az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

Nóra Barnabás

Hanga Péter

Noémi Gábor

Enikő Tamás

Ráhel Norbert

Kata Márk

Kinga Vince

Petra

Emma

2012. jan. 28. 08:15
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Zoé????
2012. jan. 28. 16:19
 22/29 anonim ***** válasza:
Az alábbiak közül a Noémi tetszik legjobban. Meg talán a Tamás és a Gábor. Ha nekem kellene nevet adni, akkor a következők lennének versenyben: Dalma, Alexandra, Regina, Apollónia, Estilla, Édua, Alexander, Viktor, Dorián.
2012. jan. 28. 17:51
 23/29 anonim ***** válasza:
El ne felejtsem: Az Amanda is tetszik. Meg néhány egyéb név.:) Nektek sikerült valami konkrétabb véleményt kialakítani?
2012. jan. 28. 18:03
 24/29 A kérdező kommentje:

Hát mi összeírtunk egy listát és folyamatosan húzzuk ki azokat a neveket, amelyeket már nem igénylünk. Felírunk mindent, amit hallunk vagy ajánlanak aztán döntünk folyamatosan és majd egyszer csak egy marad. :)

Amiket fent láttok neveket azokat mindet a nagyszülők és dédszülők írták össze, ezért tettem fel ezt kérdésként.

Nálunk jelenleg listás nevek:

Hanga, Ráhel (leendő keresztanyuka neve miatt is :)), Nóra, Norina, Mira, Zoé, Édua (az utolsó kettő utólag került fel. :))

Fiúból pedig a Benjámin, Marcell, Bálint, Levente.

Ezek közül valamelyik biztosan a kisbabánk neve lesz, csak még nem tudjuk, hogy melyik. :)

2012. jan. 28. 19:25
 25/29 anonim ***** válasza:
Nekem a Nóra tetszik a legjobban (az én kislányom is Nóra ;) Fiú nevek közül meg a Marcell. :)
2012. jan. 28. 22:23
 26/29 A kérdező kommentje:

Nekem is a Nóra az, ami a favorit.

Fiú nevek közül pedig a Bálint. :)

2012. jan. 29. 09:45
 27/29 anonim ***** válasza:

Hanga, Noémi, Márk tetszik, a többi nem.

De ezeket sem adnám a saját gyerekeimnek, mert a többihez hasonlóan nagyon gyakoriak, legalábbis nekem.

2012. jan. 29. 11:52
 28/29 anonim ***** válasza:
Nóra, Hanga, Péter. A Noémi egy picit, a többi nem.
2012. febr. 1. 13:21
 29/29 A kérdező kommentje:
Nekem a Nóra nagyon tetszik valamiért. :)
2012. febr. 1. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!