Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az alábbiak közül melyik...

Az alábbiak közül melyik babakocsi a jobb szerintetek?

Figyelt kérdés

1. [link] (ezt piros színben gondoltam)

2. [link]

Ezt a kettőt néztem,bár elég tanácstalan vagyok a babakocsik terén...

A stokkéhoz ahogy láttam,több kiegészítő van,ami szerintem hasznos lehet majd,de nem tudom.

Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?

2011. márc. 7. 17:45
 1/10 anonim ***** válasza:
289 ezret nem adnék babakocsiért, de te tudod.
2011. márc. 7. 17:48
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem az első jobban tetszik! Mégpedig azért is, mert az ára ennek sem alacsony, de nem jár hozzá sokkal több kiegészítő, mint a másodikhoz. Illetve, jól látom?majdhogynem 300.000 ft?? Jézusom :)
2011. márc. 7. 17:50
 3/10 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint a Stokke babakocsik nagyon rondák, egy kis UFO-hoz hasonlítanak. Én ezért a rondaságért nem fizetnék majdhogynem 300000 ezret!

A Peg Pérego kocsik nagyon jók, ha több funkciós akarsz, akkor ajánlom ezt:

[link]

Nekünk ilyen van, és teljesen elégedett vagyok vele. Rengeteg benne a funkció, a babám is nagyon szereti.

A barátnőmék 2 hónapja vettek ilyet:

[link]

Ehhez is rengeteg minden van, nagyon szeretik.

2011. márc. 7. 17:52
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekünk egy ilyen van... Igaz, külön meg kell hozzá venni a legtöbb kiegészítőt, de még így is kijössz 150.000 ből... Mi pl csak egy lábzsákot és egy autós ülést vettünk hozzá. Így volt az egész 135.000 ft.(nem a brendonban vettük, mert ott drágább) Szuper a kocsi, sztem gyönyörű, nagyon jó tolni, és a bébikém is nagyon szereti... :)

[link]

Pont ilyen világoskék a miénk is. :) Üdv.

2011. márc. 7. 18:02
 5/10 anonim ***** válasza:
szerintem egyik sem a legjobb. több babakocsit kipróbáltam már és rájöttem, hogy nagyon jó ha nagy és lehetőleg felfújható kerekeik vannak, persze az nem olyan divatos, de hidd el jobb. de amit az előttem lévő linkelt az is sokkal jobbnak tűnik.nem könnyű...
2011. márc. 7. 18:08
 6/10 anonim ***** válasza:
első
2011. márc. 7. 18:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Jane Slalomot vagy Nomadot vegyél.A stokke azon kivül hogy rohadt drága-szerintem azért sem jo mert a sportész elég fura,és kicsi,már pedig azt fogod a legtovább használni,szerintem tuti vennél még melléjel egy másik sportkocsit is,akkor meg nem nagyon éri meg.Az az Uno nem rossz.
2011. márc. 7. 18:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem meg tetszik a Stokke és ha van rá keret szerintem vedd meg!Nekem egyébként Coletto Austin a3 van komplett szettben.Ugyanaz,mint az ABC design Cobra csak fújható a kereke!
2011. márc. 7. 19:12
 9/10 anonim ***** válasza:

Stokke nekem is tetszik.

Abc design is nagyon jó amit belinkeltek.

Én hétvégén voltam a brendonba, és szerintem ez is egy nagyon szuper kocsi, ha mégegyszer kell venni, ilyet veszek, jól néz ki, és mindent tud amit kell

[link]

SZóval jó a stokke, meg jól néz ki, de ezek tudnak ugyanannyit.

2011. márc. 7. 20:18
 10/10 anonim ***** válasza:

ÁÁÁ az Uno szerintem nem jó (ha szeretnéd úgy tolni hogy feléd legyen a baba) mert akkor a bolygós kerekek kerülnek hátra a fixek előre, nagyon idegesítő lavírozni vele (lehet hogy meg lehet szokni de ki akar úgy babakocsit használni hogy ki kell alakítani egy hülye mozgást hogy tolni tudd?? :))

Abc design 3 tec az csúcs amit belinkelt az utolsó:)

Stokkét én se vennék méreg drága azért jó oké nem kell a 20 ezres kocsit megvenni ha valaki megteheti válasszon olyat ami a lehető legjobban szolgál téged és a babádat, de nem tud az a stokke annyit hogy ilyen piszok drága legyen.

Egyébként fújós hátsó kerékkel egyetértek ha rosszabb a terep egy kicsit (és az városban is előfordulhat).

2011. márc. 7. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!