Az alábbiak közül melyik babakocsi a jobb szerintetek?
1. [link] (ezt piros színben gondoltam)
2. [link]
Ezt a kettőt néztem,bár elég tanácstalan vagyok a babakocsik terén...
A stokkéhoz ahogy láttam,több kiegészítő van,ami szerintem hasznos lehet majd,de nem tudom.
Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?
Véleményem szerint a Stokke babakocsik nagyon rondák, egy kis UFO-hoz hasonlítanak. Én ezért a rondaságért nem fizetnék majdhogynem 300000 ezret!
A Peg Pérego kocsik nagyon jók, ha több funkciós akarsz, akkor ajánlom ezt:
Nekünk ilyen van, és teljesen elégedett vagyok vele. Rengeteg benne a funkció, a babám is nagyon szereti.
A barátnőmék 2 hónapja vettek ilyet:
Ehhez is rengeteg minden van, nagyon szeretik.
Nekünk egy ilyen van... Igaz, külön meg kell hozzá venni a legtöbb kiegészítőt, de még így is kijössz 150.000 ből... Mi pl csak egy lábzsákot és egy autós ülést vettünk hozzá. Így volt az egész 135.000 ft.(nem a brendonban vettük, mert ott drágább) Szuper a kocsi, sztem gyönyörű, nagyon jó tolni, és a bébikém is nagyon szereti... :)
Pont ilyen világoskék a miénk is. :) Üdv.
Stokke nekem is tetszik.
Abc design is nagyon jó amit belinkeltek.
Én hétvégén voltam a brendonba, és szerintem ez is egy nagyon szuper kocsi, ha mégegyszer kell venni, ilyet veszek, jól néz ki, és mindent tud amit kell
SZóval jó a stokke, meg jól néz ki, de ezek tudnak ugyanannyit.
ÁÁÁ az Uno szerintem nem jó (ha szeretnéd úgy tolni hogy feléd legyen a baba) mert akkor a bolygós kerekek kerülnek hátra a fixek előre, nagyon idegesítő lavírozni vele (lehet hogy meg lehet szokni de ki akar úgy babakocsit használni hogy ki kell alakítani egy hülye mozgást hogy tolni tudd?? :))
Abc design 3 tec az csúcs amit belinkelt az utolsó:)
Stokkét én se vennék méreg drága azért jó oké nem kell a 20 ezres kocsit megvenni ha valaki megteheti válasszon olyat ami a lehető legjobban szolgál téged és a babádat, de nem tud az a stokke annyit hogy ilyen piszok drága legyen.
Egyébként fújós hátsó kerékkel egyetértek ha rosszabb a terep egy kicsit (és az városban is előfordulhat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!