Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nektek melyik név tetszik az...

Nektek melyik név tetszik az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

Nóra Barnabás

Hanga Péter

Noémi Gábor

Enikő Tamás

Ráhel Norbert

Kata Márk

Kinga Vince

Petra

Emma

2012. jan. 28. 08:15
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Nekem a Noémi...a többi nem.
2012. jan. 28. 10:01
 12/29 anonim ***** válasza:
Péter, Gábor, Kata, Vince
2012. jan. 28. 10:16
 13/29 kíváncsicska ***** válasza:

Nekem a Barnabás és a Hanga.

Nekem viszont van egy Mirám :)

2012. jan. 28. 10:20
 14/29 A kérdező kommentje:
A Mira. Na ezzel most alaposan megfogtál, kedves utolsó! :) Fel is írtam a listára. Köszönöm. :)
2012. jan. 28. 10:26
 15/29 anonim ***** válasza:
Hanga és Kinga nagyon szép, többi nem tetszik, fiúnévből esetleg a Péter.
2012. jan. 28. 11:14
 16/29 kíváncsicska ***** válasza:
Még nem túl gyakori a Mira nekem nagyon tetszett és tetszik.Jelentése csodálatos,május 10.-én van a névnapja.A Mirabelle rövidítése.Elvileg hosszú í-vel írják de mivel ezt nem tudta a kórházban az aki felvette az adatokat, röviddel lett anyakönyvezve, nem tévedésből írtam röviddel.Ezt még muszály volt leírnom még mielőtt valaki azt gondolná nem tudom hogyan kell leírni a saját lányom nevét :)
2012. jan. 28. 11:28
 17/29 A kérdező kommentje:
Én nem gondoltam ezt. :) Az én nevemet nem lehet félreírni, de a húgomét igen. Szerencsére nem volt baj az "í" betű hangzásával, mikor a Húgom született, így nem lett elírva. :)
2012. jan. 28. 11:37
 18/29 A kérdező kommentje:
De volt már rá példa, hogy a suliban beiratkozáskor elírták a nevét. Ezt kihagytam. :)
2012. jan. 28. 11:38
 19/29 anonim ***** válasza:

Engem Ráhelnek hívnak, nagyon sokan azt mondták h nagyon szép név, de vagy hazudtak vagy nagyon megoszlanak a vélemények mert már azt is mondták h azt hitték fiú név. Mondjuk aki ilyet hisz az eléggé műveletlen lehet.

Tamás, Ráhel ami tetszik.

2012. jan. 28. 12:00
 20/29 A kérdező kommentje:
Különleges neved van, kedves utolsó! :) A barátnőmet is Ráhelnek hívják, ő is nagyon szereti, mert ritka és aki Ráhel, az rossz ember nem lehet. :)))
2012. jan. 28. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!