Nektek melyik név tetszik az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
Nóra Barnabás
Hanga Péter
Noémi Gábor
Enikő Tamás
Ráhel Norbert
Kata Márk
Kinga Vince
Petra
Emma
2012. jan. 28. 08:15
13/29 kíváncsicska válasza:
Nekem a Barnabás és a Hanga.
Nekem viszont van egy Mirám :)
14/29 A kérdező kommentje:
A Mira. Na ezzel most alaposan megfogtál, kedves utolsó! :) Fel is írtam a listára. Köszönöm. :)
2012. jan. 28. 10:26
15/29 anonim válasza:
Hanga és Kinga nagyon szép, többi nem tetszik, fiúnévből esetleg a Péter.
16/29 kíváncsicska válasza:
Még nem túl gyakori a Mira nekem nagyon tetszett és tetszik.Jelentése csodálatos,május 10.-én van a névnapja.A Mirabelle rövidítése.Elvileg hosszú í-vel írják de mivel ezt nem tudta a kórházban az aki felvette az adatokat, röviddel lett anyakönyvezve, nem tévedésből írtam röviddel.Ezt még muszály volt leírnom még mielőtt valaki azt gondolná nem tudom hogyan kell leírni a saját lányom nevét :)
17/29 A kérdező kommentje:
Én nem gondoltam ezt. :) Az én nevemet nem lehet félreírni, de a húgomét igen. Szerencsére nem volt baj az "í" betű hangzásával, mikor a Húgom született, így nem lett elírva. :)
2012. jan. 28. 11:37
18/29 A kérdező kommentje:
De volt már rá példa, hogy a suliban beiratkozáskor elírták a nevét. Ezt kihagytam. :)
2012. jan. 28. 11:38
19/29 anonim válasza:
Engem Ráhelnek hívnak, nagyon sokan azt mondták h nagyon szép név, de vagy hazudtak vagy nagyon megoszlanak a vélemények mert már azt is mondták h azt hitték fiú név. Mondjuk aki ilyet hisz az eléggé műveletlen lehet.
Tamás, Ráhel ami tetszik.
20/29 A kérdező kommentje:
Különleges neved van, kedves utolsó! :) A barátnőmet is Ráhelnek hívják, ő is nagyon szereti, mert ritka és aki Ráhel, az rossz ember nem lehet. :)))
2012. jan. 28. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!