Anyukák, ki mennyire tartja/ tartotta be a 3 óránként evést újszülött babájánál?
Figyelt kérdés
3 hetes a kisfiam, és nem igazán tudom tartani a 3 órát. Van amikor 1,5 óránként kér enni, van, hogy 4 órát is alszik. Nem lesz hasfájós a rendszertelenségtől?2012. jan. 27. 21:02
11/15 anonim válasza:
Akkor annak a babának az anyjára volt szüksége biztonságot adott neki a cici , ezt elvenni tőle? Nekünk is volt ilyen időszak ,mindig megkapta meg is nyugodott hamar,sosem éreztem megterhelőnek.
12/15 anonim válasza:
a kicsikéim 1,5 óránként ettek,ők a tipikus sokszor keveset evő babák voltak,én nem voltam /vagyok földhözragadt:)szóval soha nem görcsöltem rá ha így ettek hát így ettek:))
13/15 anonim válasza:
az én kislányom be volt sárgulva, ezért aluszékony volt! 3 óránként keltettem napközben enni, éjszaka egyszer ébredt fel magától! Olyan szépen bevállt, hogy elöbb nem is kért (persze, ha kéri, adok neki) enni, az éjszakát is átalussza 6 hetes kora óta!
14/15 anonim válasza:
Én is nagyon szerettem volna rendszerességre, 3 óránkénti szopásra "beállítani" a Babámat, ez volt az elgondolásom.
Csak éppen az én Kicsi Fiam 1,5 - 2 óránként üvöltött úgy, mint akit nyúznak. Ha nem szoptattam meg, az egész házat felordította és nem adta fel!
Most 10 hónapos, most már ESETENKÉNT kibír 3 órát, ha jól beetetem főzelékkel. Lehet, hogy a tejem túl híg, nem tudom ...
De most is azt mondom, hogy a következő Babánál is meg fogom próbálni, hátha Ő kicsit higgadtabb természetű lesz.
Én személy szerint híve vagyok a rendszerességnek, csak a Fiam erősebb személyiség nálam :-)
15/15 anonim válasza:
Nem tartottam be. Mindig akkor evett, mikor éhes volt. 2 hónaposan pedig már teljesen átaludta az éjszakát, nem kért enni. Soha nem ébresztettem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!