Másnál se alszik a babája délután a kiságyba? Valami ötlet hogy hogy vegyem rá hogy szeresse a kiságyat újból!
Figyelt kérdés
2009. máj. 29. 18:28
1/8 anonim válasza:
Délután???????
Az én babóm szinte 3 hetes koráig aludt kiságyban. Utána babakocsiban. 8 hónapos korától meg velünk alszik. Délután és éjjel is. És fél éjszaka a cicimen lóg.
Most 15 hós.
2/8 anonim válasza:
az én babóm sem aludt nappal a helyén úgy 3 hós koráig, a nappalinkban felállítottunk neki egy járókát, jól kibéleltem, és abban aludt órákat. Beszélgettünk, tv-ztünk mellette, de nem ébredt fel. éjszaka viszont minden szó nélkül elaludt a kiságyban fürdés után. Most 7 hós, de már nappal is a helyén van, szépen lassan megszokta.
3/8 anonim válasza:
Nálunk a délutáni alvás mindig a babakocsiban "érte" a kislányomat. Délelőtt nem volt nagy gond az ágyával, de délutánra valahogy nem ment. Ezért a délutánit a sétához igazítottam és vagy sétálgattam vele végig, vagy hazamentünk és aludt az udvaron.
4/8 anonim válasza:
Eddig ment, már nem. Sőt már a délelőtti szundikálás is a játszószőnyegén éri szegénykémet. Az ebéd utánit pedig a hordozóban kegyeskedi kibekkelni. próbáltam átrakni, de nem ment.... Örülök, ha picit alszik. Nemsokára mi is felállítunk járókát, abban reménykedem, talán abban jó lesz. Szerintem semmiről nem akar lemaradni.
5/8 A kérdező kommentje:
Ez mind oké de írja le valaki hogy szoktassam vissza a helyére hogy ne sírjon ha lerakom.
2009. máj. 31. 19:13
6/8 anonim válasza:
én nem szoktattam, átállt magától. szerintem fölösleges beletenni, és hallgatni míg álomba sírja magát. tedd bele mikor nem álmos, játszani, tegyél játékokat, hogy szokja. néhány hónap kell, aztán ott alszik majd a legjobbakat. legalábbis nálunk így volt.
7/8 A kérdező kommentje:
Igen de azt olvastam az se jó ha össze keveri a játszóteret az alvó-térrel.
2009. jún. 2. 08:49
8/8 anonim válasza:
hát én meg épp az ellenkezőjét:-) ebből is látszik, hogy sokszor hatalmas marhaságokat hordanak össze az okosok... épp ezért nem könyvből nevelek. saját megérzéseim alapján próbálom könnyíteni a magam és a babóm életét, eddig bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!