Hol tudnám eladni a fiam kinőtt ruháit? 3 zsákkal van. 0-92-es méretig. Nem szeretném egyesével felrakni. Olyat szeretnék, hogy jöjjenek és turizzanak. Nagyon jó állapotban vannak.
Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 13:12
1/15 anonim válasza:
Merre laksz? Engem érdekelne 80-as mérettől.
2/15 anonim válasza:
Engem meg 74-es méret érdekelne, főleg nyári. Merre laksz?
3/15 anonim válasza:
Nálunk a férjem egyik kollégájának születik hamarosan a pici, ezért elküldöm hozzájuk, a kismama kiválogatja, amelyik tetszik neki, darabáron eladom nekik.
A vatera telítve van, a bababizományik nem érik meg, bababörze meg ritkán van nálunk.
A környékeden nem lesz bababörze? Ott szoktak általában eladni a mamák, sőt, nálunk van, aki ezzel foglalkozik a gyes mellett, viszonteladó.
4/15 anonim válasza:
13:18-as vagyok. Szerintem még azt is lehet, hogy nálatok a tanácsadóban kiírod, hogy van 3 zsák ruhád, eladó, itt, és itt lehet megnézni. Írsz telefonszámot, és biztos lesz aki felhív/elmegy megnézi őket.
5/15 A kérdező kommentje:
Budaörs, ki merre lakik?
2012. jan. 27. 13:24
6/15 anonim válasza:
expresszre fel rakhatod, merre laksz egyébként?
7/15 anonim válasza:
6-os vagyok, bocsi nem frissítettem. kb milyen árban gondolkozol? 74-estől szeretnék rucikat. tavaszit-nyárit :) Bp-en lakom.
8/15 anonim válasza:
Kérdezz meg esetleg turikat. Nekem is van boltom, én 300 Ft/kg-ért szoktam bevenni a rucikat.
9/15 anonim válasza:
Börzét ajánlanám én is, biztos van a közeletekben, kérdezd meg. Nálunk a közösségi házban szokott lenni havonta 1x.
10/15 A kérdező kommentje:
6-os, írtam írtam privibe. De a címem: kadar.eniko@upcmail.hu
2012. jan. 27. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!