Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért kell mindent megmagyarázni?

Miért kell mindent megmagyarázni?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom már agybajt kapok itt egyesektől.Konkrétan a szoptatásra gondolok.Nem foglalkoznék vele de egyesek akkora hülyeségeket írnak hogy az már fáj.Több kérdés is volt már itt a szoptatásról.És akkor jönnek azok a szerencsések akik tudtak szoptatni és mag akarják magyarázni hogy ez fejben dől el.Nekem sem volt tejem,be se indult.Pedig én se úgy álltam hozzá hogy én nem akarok szoptatni.Szerintem egyik anya se így áll hozzá,vagy legalábbis ritka aki nem akar szoptatni.

2012. jan. 26. 18:28
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Ők nem élték át a másik oldalt,fogalmuk sincs, hogy milyen, nekik természetes a "mindenki tudna szoptatni, csak nem akar" felfogás. Kár ezen mérgelődni
2012. jan. 26. 18:32
 2/26 anonim ***** válasza:
0%

èn hiszek ebben, hogy ha napokig éhezteted a gyereket és hagypd üvölteni órákig mert annyira éhes, akkor lesz belöle valami.

de én erre képtelen voltam. amikor második nap végére egyetlen csepp tejem sem volt nem tudtam ezt megtenni.

majd hiába szoptattam 30 perc egyik cici 30 perc másik cici majd csak azutántápszer, kitartó is voltam, de csak 5 mili lett mindig.

2 hóanpig kitartóan szopta a gyerekem szoptatásonként 1 órát a nagy semmit. tej sehol nem volt.

lehet ha nema dok tápszert neki, és hagyom pár napig éhezni és lesze veszem a ciciröl akkor lett volna.

2012. jan. 26. 18:36
 3/26 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt tejem,anyunak sem,nagymamámnak sem,az ő nagymamájának sem!!!

Ne mondja nekem senki hogy fejben döl el!

2012. jan. 26. 18:39
 4/26 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek!

Nekem volt tejem, de nem sok, és a lányom is nagyon hisztisen szopizott.Az elejétől kezdve párat szívott szépen aztán sírt és csak vergődött.Hiába közelítettem a cicimmel, csak kapkodta el a fejét.Így fejtem, ez 3 hónapos koráig tartott, aztán egyik napról a másikra elapadt a tejem.Azt hittem, hogy majd sokáig fogok szoptatni, és szerettem is volna, de nem így jött össze.A mai napig 1 kis akarat tömeg a kislányom, így fogadtam el, így nem csak a szopival voltak küzdelmek, hanem a mai napig szinte mindennel...ez van.De egyeseknek, akiknek tök nyugodt meg evős alvós babájuk van, azok el sem tudják képzelni, hogy milyen 1 ilyen babával..no comment...

5/26 anonim ***** válasza:
*dől
 6/26 anonim ***** válasza:
82%

A tejtermelés nem csupán akarat kérdése,hanem genetikai oka van. Hiába szoptatod sűrűn,az csak akkor ér valamit,ha az anya képes a tejtermelésre.

Az viszont nagyon ostobaság,hogy ha nincs elég tej,hagyd ordítani a gyereket. Még 2-3 óra is sok,de több nap a gyerek kiszáradásához vezethet. Tej pedig ettől biztosan nem lesz.

2012. jan. 26. 18:43
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

nálam az történt hogy egyszerűen nincs tej,a nagylányomnál simán ment minden 6hónapig kizárólag tejcsi egészen 1,5éves koráig,

most meg beindult és el is fogyott megállt a 100ml és slussz szerintem a 2hónapnyi napi 3liter szopis tea sem hozta meg akkor ott nem én hibázok.

2012. jan. 26. 18:44
 8/26 anonim ***** válasza:

4.válaszoló

érdekelne hogy teljesen elapadt vagy azért még valamennyi jött utána is ?? velem is teljesen így volt bekapta szívta kiköp ordít plusz annyi hogy eltört szüléskor a kulcscsontja és azon az oldalon mégúgysem akart szopni.

szopis tea fejtem neki, de most elapadt azért egy 100összejön de reménykedek hogy ez már megmarad

2012. jan. 26. 18:51
 9/26 anonim ***** válasza:
88%
mamámnak nem igazán volt teje,ráadásul az ő mellbimbója és befelé forduló,mint az enyém,kisfiam ordított,nem akart szopizni, a kórházban erőszakosak voltak,egyátalán nem segítettek csak kioktattak,fiam lusta is volt,így mire 2 hónapos lett már ki kellett egészíteni zápszerrel,aztán 3. hónapra elfogyott teljesen,volt sok lelki problémám,pl komoly szülésutáni depresszióm,és a sok sikertelen próbálkozás,de én sem hiszem,hogy fejben dől el,nyilván függ attól is hogy az ember akar-e de sztem pl a lelki egyensúly,a genetika is nagyon sokat számít és még sorolhatnám
2012. jan. 26. 18:58
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
hozzáteszem nekem volt egy ideiglenes védőnöm aki folyton azzal jött,hogy tegyem a mellemre a babát fél óránként meg fejjek,és akkor lesz,ezt kb 3 napig csináltam,de nem lett eredménye nem beszélve arról,hogy teljesen kifáradtam,és még ezek után is azzal jött,hogy nem kell tápszer..na nagyon hozzáértő,természetesen kapott tápszert,nem éheztetek egy kisbabát
2012. jan. 26. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!