Husis bébikaja 5 hónaposan?
Figyelt kérdés
A kecskeméti bébikajában van olyan ami 5 hónaposnak való, és csirkehúsos... igaz mindent jóval előbb evett a fiam, mint ahogy a nagykönyvben meg van írva, de a hústól kicsit tartok. Szerintetek adhatom neki?2012. jan. 26. 18:00
1/9 anonim válasza:
Nem tudom, én nem merem. Olyat is láttam, ami 4 hónaposnak van borjúhússal. A lányomnál megvártam vele a 6 hónapot, a fiammal is megvárom.
2/9 anonim válasza:
Én kb 6 hónapos kortól adok neki üvegeset, ha adsz neki, sem lesz baja, de pár hét múlva is jó lesz az. Ha gondolod, várj, de ha adsz, sem gond.
3/9 anonim válasza:
Én adtam neki 5 hónaposan az 5 hónaposnak való kecskeméti bébikaját. Semmi baja nem volt tőle a kisfiamnak.
4/9 anonim válasza:
És a finomfőzeléket 4 hónaposan, amiben karfiol van... A husissal én meg fogom várni a 6 hónapot, de csak óvatosságból.
5/9 anonim válasza:
Szia!
Mi adtunk a kislányunknak és ízlett neki. Nem volt semmi baja tőle. Próbáld ki pár kanálallal, hogy elfogadja-e, ill. a pocija, hogyan reagál.
6/9 anonim válasza:
Ja, és egyébként a Müllerben van olyan termék, hogy csak csirkehúst tartalmaz és 4 hónapos kortól adható. (utolsó voltam)
7/9 A kérdező kommentje:
Na azt hiszem akkor holnap megkóstoljuk:) Köszi szépen:)
2012. jan. 26. 19:16
8/9 anonim válasza:
Én nem adok neki bébiételt, magam főzök neki, de 5 hónaposan már én is tettem bele neki egy kicsi csirkemellet, mert addigra ki lett váltva már az ebéd és a fehérjét pedig valahogy pótolni akartam. A húsra még nem hallottam hogy bárki is allergiás lenne, hasfájást meg nem hinném hogy okozna. Nyugodtan kostoltasd meg vele.
9/9 A kérdező kommentje:
Én is csak kóstoltatok bébikajával, és ha ízlik, és tuti nincs semmi baj, akkor meg is főzöm :)
2012. jan. 26. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!