Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Husis bébikaja 5 hónaposan?

Husis bébikaja 5 hónaposan?

Figyelt kérdés
A kecskeméti bébikajában van olyan ami 5 hónaposnak való, és csirkehúsos... igaz mindent jóval előbb evett a fiam, mint ahogy a nagykönyvben meg van írva, de a hústól kicsit tartok. Szerintetek adhatom neki?

2012. jan. 26. 18:00
 1/9 anonim ***** válasza:
44%
Nem tudom, én nem merem. Olyat is láttam, ami 4 hónaposnak van borjúhússal. A lányomnál megvártam vele a 6 hónapot, a fiammal is megvárom.
2012. jan. 26. 18:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Én kb 6 hónapos kortól adok neki üvegeset, ha adsz neki, sem lesz baja, de pár hét múlva is jó lesz az. Ha gondolod, várj, de ha adsz, sem gond.
2012. jan. 26. 18:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Én adtam neki 5 hónaposan az 5 hónaposnak való kecskeméti bébikaját. Semmi baja nem volt tőle a kisfiamnak.
2012. jan. 26. 18:33
 4/9 anonim ***** válasza:
És a finomfőzeléket 4 hónaposan, amiben karfiol van... A husissal én meg fogom várni a 6 hónapot, de csak óvatosságból.
2012. jan. 26. 18:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi adtunk a kislányunknak és ízlett neki. Nem volt semmi baja tőle. Próbáld ki pár kanálallal, hogy elfogadja-e, ill. a pocija, hogyan reagál.

2012. jan. 26. 18:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja, és egyébként a Müllerben van olyan termék, hogy csak csirkehúst tartalmaz és 4 hónapos kortól adható. (utolsó voltam)
2012. jan. 26. 18:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Na azt hiszem akkor holnap megkóstoljuk:) Köszi szépen:)
2012. jan. 26. 19:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Én nem adok neki bébiételt, magam főzök neki, de 5 hónaposan már én is tettem bele neki egy kicsi csirkemellet, mert addigra ki lett váltva már az ebéd és a fehérjét pedig valahogy pótolni akartam. A húsra még nem hallottam hogy bárki is allergiás lenne, hasfájást meg nem hinném hogy okozna. Nyugodtan kostoltasd meg vele.
2012. jan. 26. 20:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Én is csak kóstoltatok bébikajával, és ha ízlik, és tuti nincs semmi baj, akkor meg is főzöm :)
2012. jan. 26. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!