Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Árt e egy hónapos babának ha...

Árt e egy hónapos babának ha fél órán keresztül szívjak az orrát nagy teljesítményű porszívóval?

Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 17:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én félre értelmeztem autómatice félóránkéntra/remélem a kérdező erre gondolt/... Fél órán át makacs trutyinál se szívom.

Ám köszi, elég sokszor próbáltuk már szívni a kicsi orrát annyi pózban is, annyi löttyel, sajna a fiam tapétaragasztót termel takony helyett... Azt a fejéből az idő oldja ki:S

2012. jan. 26. 20:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Az egyik dolog, hogy akármilyen a trutyi, az 1-2 perc alatt távozik, max. hamarabb termelődik. A másik, az hogy a legfrankóbb porszívó is bedöglik, mert nem erre van kitalálva. Kérdező, ez csak egy költői kérdés volt ugye?
2012. jan. 26. 20:38
 13/13 anonim ***** válasza:

fél óra lehet sok, de 10-15 percig szívtam már fiam orrát..makacs,letapadós váladék...az én arcüregem olyan, hogy ha nem fújom egyből ha taknyos vagyok, akkor nagyon hamar begyullad.Kisfiam ősszel vagy 2x elkapta a náthát közel egymáshoz, és ha az én felépítésemet örökölte,akkor könnyen komolyabb baj történhetett volna...

Amúgy öcsémnek komoly középfül gyulladása volt baba korában, akkor elvitték szüleim egy magán fül-orr gégészhez, és ő mondta, hogy szívják kitartóan, és akkor nem kell felszúrni a fülét.Sokat szívták és rendbe is jött.

2012. jan. 26. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!