Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos, éjjel 2kor ébred...

4 hónapos, éjjel 2kor ébred éhesen, eszik 100ml és aztán bulizni akar 2 órán át, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon jól érzi magát, viongat és beszélget, mosolyog és nem akar visszaaludni, 4ig tart a cirkusz amikor visszaalszik reggel 6ig. Mit tegyek?
2012. jan. 26. 08:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Hagyd bulizni egyedül. Nem kell mellette lenned. Ha sír,akkor sem. Hacsak nem akarod ezt csinálni még egy éves korában is.
2012. jan. 26. 08:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nagyon tudsz ezzel mit csinálni. Milyen kis édes lehet :D Gondolom, hajnalban, te nem így gondolod, de, ahogy leírtad, az nagyon aranyos.
2012. jan. 26. 08:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ha csak édeskedik, akkor egyedül hagyhatod. Sírni viszont ne hagyd.
2012. jan. 26. 08:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Én sem hagynám sírni. Egy percnél tovább biztos nem tartana a haragom, még ha felkelt se. Ha neked úgy esetleg kényelmesebb, próbáld kitolni az esti altatást. Az én kislányom 3 hónapos, este 10-ig csinálja a fesztivált (tündéri módon :-) ), utána reggel 7-ig alszik.
2012. jan. 26. 08:58
 5/8 A kérdező kommentje:
nem haragszom rá, dehogyis, persze hogy aranyos de napról napra nehéz....nem hagyom soha sírni, másfél óra után elfárad és ringatom amíg el nem alszik, de gondoltam van valaminjó taktika:)
2012. jan. 26. 09:20
 6/8 betta55 ***** válasza:
Nálunk ugyanez a helyzet!:-)Az én babám 5 hónapos, hetente 3-szor eljátsza ugyanabban az időben amit írtál!De az enyém elvan egyedül,odarakom neki a kedvenc játékait és elgagyorászik.Amikor már fáradt,akkor sirdogál,átmegyek hozzá és elringatom!Majd talán leszoknak róla! :-)))
2012. jan. 26. 09:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Hogyan eteted meg? Azért kérdezem, mert ha felkapcsolod a villanyt(még ha nem is a legerősebbet), beszélsz hozzá evés közben, akkor tuti felélénkül. Én úgy szoktam csinálni, hogy ha hallom, hogy nyöszörög, bemegyek hozzá, de nem kapcsolok villanyt(csak egy nagyon halvány éjjeli fény ég egész este, az nekem tökéletesen elég) Kiveszem a kiságyából, és csendben megetetem. Utána büfi, és egyből visszateszem aludni. Így megtanulta, hogy az éjjeli evés egy olyan dolog, amit csak le kell tudni és alvás van tovább:), mert ugye amikor nappal etetem akkor előtte peluscsere,közben beszélek hozzá, és természetesen világos van. Így érzi a különbséget. Remélem tudtam segíteni:)

Egy 8 hónapos kisfiú anyukája

2012. jan. 26. 09:28
 8/8 A kérdező kommentje:

Próbáltam már többféleképpen, egyelőre úgy csinálom, hogy:

Felébred, sír, elkészítem a tápszert és az ágyban megetetem, fekve, aztán büfi és már közben észreveszi az ágya felet lévő játékot és rákezd a nevetésnek és a visongatásnak. Velünk alszik egy szobában, de a kiságyban, és mikor meglátja az apját még jobb kedve támad és ez így megy minden nap:) Fél órácskát mi is élveztük régebben, most már viszon hulla fáradtaak vagyunk. Egy pici lámpát gyújtok,nem nappali fény, de valami kell, mert tök sötét van.Van hogy leteszem a kiságyba és nézi a játékait de nagyon hamar kb 5 perc után rázéndít egy versszakra(sír)és kiveszem, hagytam már sírni is 10 percig, 3 napig...de semmi változás. Sajnáltam nagyon, pici még....de már nem nagyon bírjuk:)

2012. jan. 26. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!