4 hónapos, éjjel 2kor ébred éhesen, eszik 100ml és aztán bulizni akar 2 órán át, mit tegyek?
Hogyan eteted meg? Azért kérdezem, mert ha felkapcsolod a villanyt(még ha nem is a legerősebbet), beszélsz hozzá evés közben, akkor tuti felélénkül. Én úgy szoktam csinálni, hogy ha hallom, hogy nyöszörög, bemegyek hozzá, de nem kapcsolok villanyt(csak egy nagyon halvány éjjeli fény ég egész este, az nekem tökéletesen elég) Kiveszem a kiságyából, és csendben megetetem. Utána büfi, és egyből visszateszem aludni. Így megtanulta, hogy az éjjeli evés egy olyan dolog, amit csak le kell tudni és alvás van tovább:), mert ugye amikor nappal etetem akkor előtte peluscsere,közben beszélek hozzá, és természetesen világos van. Így érzi a különbséget. Remélem tudtam segíteni:)
Egy 8 hónapos kisfiú anyukája
Próbáltam már többféleképpen, egyelőre úgy csinálom, hogy:
Felébred, sír, elkészítem a tápszert és az ágyban megetetem, fekve, aztán büfi és már közben észreveszi az ágya felet lévő játékot és rákezd a nevetésnek és a visongatásnak. Velünk alszik egy szobában, de a kiságyban, és mikor meglátja az apját még jobb kedve támad és ez így megy minden nap:) Fél órácskát mi is élveztük régebben, most már viszon hulla fáradtaak vagyunk. Egy pici lámpát gyújtok,nem nappali fény, de valami kell, mert tök sötét van.Van hogy leteszem a kiságyba és nézi a játékait de nagyon hamar kb 5 perc után rázéndít egy versszakra(sír)és kiveszem, hagytam már sírni is 10 percig, 3 napig...de semmi változás. Sajnáltam nagyon, pici még....de már nem nagyon bírjuk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!